APA:
کپیفرهنگ مهر، عالیه، قدس ولی، علیرضا، و حدادخداپرست، محمدحسین. (1388). بررسی خواص فیزیکی دانه سویا. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 1(3)، 9-16. SID. https://sid.ir/paper/176527/fa
Vancouver:
کپیفرهنگ مهر عالیه، قدس ولی علیرضا، حدادخداپرست محمدحسین. بررسی خواص فیزیکی دانه سویا. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1388؛1(3):9-16. Available from: https://sid.ir/paper/176527/fa
IEEE:
کپیعالیه فرهنگ مهر، علیرضا قدس ولی، و محمدحسین حدادخداپرست، “بررسی خواص فیزیکی دانه سویا،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 1، no. 3، pp. 9–16، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176527/fa