مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,285
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,333
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خواص فیزیکی دانه سویا

صفحات

 صفحه شروع 9 | صفحه پایان 16

چکیده

 در این پژوهش برخی از ویژگی های فیزیکومکانیکی شامل خواص هندسی (طول, عرض, ضخامت, قطر میانگین هندسی, قطرمیانگین حسابی, سطح و ضریب کرویت) خواص ثقلی (چگالی توده و چگالی واقعی) و خواص اصطکاکی (زاویه ی پایداری تخلیه, زاویه ی پایداری پر کردن و ضریب اصطکاک ایستایی) سه رقم دانه ی سویا (گرگان 3, ویلیامز و سحر) مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد تاثیر رقم بر خصوصیات هندسی, ثقلی (به استثنای چگالی واقعی) و اصطکاکی معنی دار بوده است. بیش ترین و کم ترین ضریب کرویت به رقم سحر به میزان 88.8 درصد و رقم گرگان 3 به میزان 86.00 درصد تعلق داشت. دامنه ی چگالی توده ی ارقام مورد بررسی بین 732.372  - 720.000 کیلو گرم بر متر مکعب و دامنه ی چگالی واقعی بین 1278.03 – 1182.000 کیلوگرم بر متر مکعب قرار داشت. نتایج حاصل حاکی از آن بود که تاثیر رقم روی چگالی توده, معنی دار بوده و در مورد چگالی واقعی از لحاظ آماری اختلاف معنی داری وجود نداشت. ضریب اصطکاک ایستایی برای چوب بین0.49  -0.41  به دست آمد که بیش ترین و کم ترین مقدار به ترتیب مربوط به رقم های سحر و ویلیامز بود.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

فرهنگ مهر، عالیه، قدس ولی، علیرضا، و حدادخداپرست، محمدحسین. (1388). بررسی خواص فیزیکی دانه سویا. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 1(3)، 9-16. SID. https://sid.ir/paper/176527/fa

Vancouver: کپی

فرهنگ مهر عالیه، قدس ولی علیرضا، حدادخداپرست محمدحسین. بررسی خواص فیزیکی دانه سویا. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1388؛1(3):9-16. Available from: https://sid.ir/paper/176527/fa

IEEE: کپی

عالیه فرهنگ مهر، علیرضا قدس ولی، و محمدحسین حدادخداپرست، “بررسی خواص فیزیکی دانه سویا،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 1، no. 3، pp. 9–16، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176527/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button