مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,096
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

758
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عوامل موثر بر کربوکسی متیلاسیون نشاسته گندم

صفحات

 صفحه شروع 23 | صفحه پایان 29

چکیده

کربوکسی متیل نشاسته, یک نشاسته ی اتری محلول در آب سرد است. در این پژوهش شرایط بهینه واکنش برای کربوکسی متیلاسیون نشاسته ی گرانولی گندم تعیین شدند. این واکنش با منوکلرواستات سدیم (SMCA) به عنوان عامل کربوکسی متیلاسیون در حضور قلیا (NaOH) والکل انجام گرفت. در این تحقیق از دو نوع الکل اتانل و ایزوپروپانل استفاده شد و اثر محیط واکنشی, دمای واکنش و نسبت (مول / مول)  NaOH / SMCAبر روی گرانروی, راندمان و درجه حرارت ژلاتنیزاسیون نشاسته ی حاصل, مورد بررسی قرارگرفت. نتایج نشان داد که حلال ایزوپروپیل الکل نسبت به اتیل الکل عملکرد بهتری دارد. همچنین نمونه هایی که در شرایط دمایی  cْ40 و cْ50 و با نسبت (مول / مول ) NaOH / SMCA = 1.25 به دست آمده بودند بالاترین ویسکوزیته و راندمان را داشتند و در درجه حرارت های پایین تری شروع به تشکیل ژل می کردند. با توجه به این که در بررسی اثرات متقابل حلال, دمای واکنش و نسبت (مول / مول) NaOH / SMCA در دمای  cْ40 و  cْ50 و نسبت (مول / مول) NaOH / SMCA = 1.25 تفاوت معناداری بر روی راندمان و درجه حرارت ژلاتیناسیون نشاسته های حاصل مشاهده نشد و نیز با توجه به مصرف کم تر انرژی در دمای واکنش  cْ40 در مقایسه با  cْ50, لذا دمای واکنش  cْ40 به عنوان دمای بهینه انتخاب گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ایزی، زهره، توکلی پور، حمید، و الهامی راد، امیرحسین. (1388). بررسی عوامل موثر بر کربوکسی متیلاسیون نشاسته گندم. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 1(3)، 23-29. SID. https://sid.ir/paper/176530/fa

    Vancouver: کپی

    ایزی زهره، توکلی پور حمید، الهامی راد امیرحسین. بررسی عوامل موثر بر کربوکسی متیلاسیون نشاسته گندم. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1388؛1(3):23-29. Available from: https://sid.ir/paper/176530/fa

    IEEE: کپی

    زهره ایزی، حمید توکلی پور، و امیرحسین الهامی راد، “بررسی عوامل موثر بر کربوکسی متیلاسیون نشاسته گندم،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 1، no. 3، pp. 23–29، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176530/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button