APA:
کپیایزی، زهره، توکلی پور، حمید، و الهامی راد، امیرحسین. (1388). بررسی عوامل موثر بر کربوکسی متیلاسیون نشاسته گندم. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 1(3)، 23-29. SID. https://sid.ir/paper/176530/fa
Vancouver:
کپیایزی زهره، توکلی پور حمید، الهامی راد امیرحسین. بررسی عوامل موثر بر کربوکسی متیلاسیون نشاسته گندم. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1388؛1(3):23-29. Available from: https://sid.ir/paper/176530/fa
IEEE:
کپیزهره ایزی، حمید توکلی پور، و امیرحسین الهامی راد، “بررسی عوامل موثر بر کربوکسی متیلاسیون نشاسته گندم،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 1، no. 3، pp. 23–29، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176530/fa