APA:
کپیحدادخداپرست، م.، جلایی، ف.، و فرقانی، م.. (1387). بررسی امکان استفاده از پکتین, کربوکسی متیل سلولز و نشاسته در فرآیند خشک کردن اسمزی سیب و تعیین برخی از عوامل موثر. کنگره ملی صنایع غذایی، -(18)، 1-7. SID. https://sid.ir/paper/467294/fa
Vancouver:
کپیحدادخداپرست م.، جلایی ف.، فرقانی م.. بررسی امکان استفاده از پکتین, کربوکسی متیل سلولز و نشاسته در فرآیند خشک کردن اسمزی سیب و تعیین برخی از عوامل موثر. کنگره ملی صنایع غذایی[Internet]. 1387؛-(18):1-7. Available from: https://sid.ir/paper/467294/fa
IEEE:
کپیم. حدادخداپرست، ف. جلایی، و م. فرقانی، “بررسی امکان استفاده از پکتین, کربوکسی متیل سلولز و نشاسته در فرآیند خشک کردن اسمزی سیب و تعیین برخی از عوامل موثر،” کنگره ملی صنایع غذایی، vol. -، no. 18، pp. 1–7، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/467294/fa