APA:
کپیفرهادی، ابوالفضل، و شاه قاسمی، حمیدرضا. (1389). بررسی تاثیر عصاره آبی میوه زرشک دانه دار کوهی بر کاهش فشار خون بیماران مبتلا به هیپرتانسیون. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 2(3 (پیاپی 6))، 37-43. SID. https://sid.ir/paper/176542/fa
Vancouver:
کپیفرهادی ابوالفضل، شاه قاسمی حمیدرضا. بررسی تاثیر عصاره آبی میوه زرشک دانه دار کوهی بر کاهش فشار خون بیماران مبتلا به هیپرتانسیون. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1389؛2(3 (پیاپی 6)):37-43. Available from: https://sid.ir/paper/176542/fa
IEEE:
کپیابوالفضل فرهادی، و حمیدرضا شاه قاسمی، “بررسی تاثیر عصاره آبی میوه زرشک دانه دار کوهی بر کاهش فشار خون بیماران مبتلا به هیپرتانسیون،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 2، no. 3 (پیاپی 6)، pp. 37–43، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176542/fa