مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,871
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

995
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر عصاره آبی میوه زرشک دانه دار کوهی بر کاهش فشار خون بیماران مبتلا به هیپرتانسیون

صفحات

 صفحه شروع 37 | صفحه پایان 43

کلیدواژه

زرشک دانه دار کوهی (بربریس ولگاریس)Q3
فشار خون بالا (هیپرتانسیون)Q3

چکیده

 امروزه با وجود این که آگاهی مردم در مورد کنترل فشار خون افزایش یافته است, فشار خون بالا هنوز به عنوان یک عامل عمده بیماری زایی و مرگ و میر در جامعه مطرح است. برای درمان و کنترل فشار خون می توان از روش های دارویی و غیر دارویی کمک گرفت. مروری بر مطالعات پیشین, نشان داد که بربریس ولگاریس از جمله گیاهانی است که از تمام قسمت های آن در طب استفاده می شود و میوه این گیاه, دارای خاصیت ضد فشار خون است. پژوهش حاضر, یک مطالعه تجربی است که به منظور «بررسی تاثیر عصاره آبی میوه بربریس ولگاریس بر روی کاهش فشار خون بیماران مبتلا به هیپرتانسیون» انجام گردید. در این پژوهش, تعداد 60 نفر از بیماران مبتلا به فشار خون متوسط که دارای مشخصات واحدهای مورد پژوهش بودند به وسیله نمونه گیری آسان تداومی انتخاب و به طور تصادفی در یکی از گروه های سه گانه قرار گرفتند. به منظور دست یابی به نتایج پژوهش از آمار توصیفی و استنباطی استفاده گردید. نتایج به دست آمده, نشان داد که عصاره آبی میوه بربریس ولگاریس به طور معنی داری در کاهش فشار خون واحدهای مورد پژوهش موثر است (P<0.001).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فرهادی، ابوالفضل، و شاه قاسمی، حمیدرضا. (1389). بررسی تاثیر عصاره آبی میوه زرشک دانه دار کوهی بر کاهش فشار خون بیماران مبتلا به هیپرتانسیون. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 2(3 (پیاپی 6))، 37-43. SID. https://sid.ir/paper/176542/fa

    Vancouver: کپی

    فرهادی ابوالفضل، شاه قاسمی حمیدرضا. بررسی تاثیر عصاره آبی میوه زرشک دانه دار کوهی بر کاهش فشار خون بیماران مبتلا به هیپرتانسیون. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1389؛2(3 (پیاپی 6)):37-43. Available from: https://sid.ir/paper/176542/fa

    IEEE: کپی

    ابوالفضل فرهادی، و حمیدرضا شاه قاسمی، “بررسی تاثیر عصاره آبی میوه زرشک دانه دار کوهی بر کاهش فشار خون بیماران مبتلا به هیپرتانسیون،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 2، no. 3 (پیاپی 6)، pp. 37–43، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176542/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button