مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,637
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

774
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی اثر عصاره آبی میوه زرشک دانه دار کوهی (Berberis Vulgaris) بر سطح کلسترول و تری گلیسرید خون

صفحات

 صفحه شروع 211 | صفحه پایان 215

چکیده

 سابقه و هدف: مطالعات قبلی نشان داده اند که عصاره آبی میوه زرشک دانه دار کوهی فعال کننده عمل کبد بوده و در تجزیه چربی های خون و احتمالا تعدیل سطح آن ها در خون موثر است. بر این اساس هدف این مطالعه تعیین تاثیر عصاره آبی میوه این گیاه بر سطح کلسترول و تری گلیسرید خون بوده است. مواد و روش ها: در این مطالعه تعداد 89 نفر از بیماران مبتلا به هیپرکلسترولمی و هیپرتری گلیسریدمی انتخاب و به دو گروه شاهد و مورد تقسیم شدند. گروه مورد با عصاره آبی میوه زرشک دانه دار کوهی به صورت خوراکی تحت درمان قرار گرفت و گروه شاهد با حجم مساوی پلاسیبو دریافت نمود. از طرفی سطح لیپیدهای خون قبل و بعد از استفاده از عصاره اندازه گیری شد. در انتها داده ها با استفاده از آزمون آماری T مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. یافته ها: بررسی داده ها نشان داد که سطح کلسترول خون در گروه تحت درمان با عصاره در مقایسه با گروه شاهد از 259.64 به 224.57 میلی گرم در دسی لیتر و سطح تری گلیسیرید خون از 295.14 به 244 میلی گرم در دسی لیتر و بطور معنی داری کاهش یافته بود (P<0.05).نتیجه گیری: یافته های این مطالعه نشان داد که عصاره آبی میوه زرشک دانه دار کوهی می تواند نقش مهمی در کاهش سطح کلسترول و تری گلیسرید خون بیماران داشته باشد البته برای پی بردن به مکانیسم های دخیل نیاز به مطالعات بیش تر می باشد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فرهادی، ابوالفضل، جوادی فر، کهزاد، و فرهادی، ابوالقاسم. (1387). ارزیابی اثر عصاره آبی میوه زرشک دانه دار کوهی (Berberis Vulgaris) بر سطح کلسترول و تری گلیسرید خون. کومش، 9(3 (پیاپی 27))، 211-215. SID. https://sid.ir/paper/37386/fa

    Vancouver: کپی

    فرهادی ابوالفضل، جوادی فر کهزاد، فرهادی ابوالقاسم. ارزیابی اثر عصاره آبی میوه زرشک دانه دار کوهی (Berberis Vulgaris) بر سطح کلسترول و تری گلیسرید خون. کومش[Internet]. 1387؛9(3 (پیاپی 27)):211-215. Available from: https://sid.ir/paper/37386/fa

    IEEE: کپی

    ابوالفضل فرهادی، کهزاد جوادی فر، و ابوالقاسم فرهادی، “ارزیابی اثر عصاره آبی میوه زرشک دانه دار کوهی (Berberis Vulgaris) بر سطح کلسترول و تری گلیسرید خون،” کومش، vol. 9، no. 3 (پیاپی 27)، pp. 211–215، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/37386/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button