مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

949
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

841
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی خواص مکانیکی و ویژگی های نوری فیلم خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین نخود (.Cicer arietinum L) حاوی اسانس آویشن به کمک روش سطح پاسخ

صفحات

 صفحه شروع 25 | صفحه پایان 36

چکیده

 هدف از انجام این تحقیق, بررسی تولید فیلم خوراکی حاوی ایزوله پروتئینی نخود و تعیین اثر غلظت ایزوله پروتئینی نخود و غلظت نرم کننده و درصد اسانس آویشن بر خصوصیات مکانیکی و ویژگی رنگ و شفافیت فیلم خوراکی است. بدین منظور, ایزوله پروتئینی نخود در محدوده 4 تا 10 گرم و گلیسرول به عنوان نرم کننده در غلظت هایی بین 40 تا 60 درصد و اسانس آویشن در غلظت هایی بین 0 تا 1 درصد با استفاده از روش سطح پاسخ, مورد بررسی قرار گرفت. در این تحقیق, آزمون خواص مکانیکی توسط دستگاه بافت سنج و مقایسه رنگ فیلم ها توسط دستگاه هانترلب برای هر نمونه در 6 تکرار انجام گرفت. نتایج, نشان داد که مقاومت کشش با افزایش میزان ایزوله پروتئین نخود, افزایش و با افزایش درصد گلیسرول و اسانس آویشن, کاهش داشت و برای کشش پذیری عکس این نتایج مشاهده گردید. همچنین گلیسرول, هیچ تاثیری بر رنگ فیلم ها نداشت اما به طور معنی داری شفافیت فیلم خوراکی را افزایش داد و به طور کلی افزایش میزان ایزوله پروتئینی نخود و اسانس آویشن باعث تیره رنگ شدن فیلم ها و کاهش فاکتور شفافیت شد (P<0.01). در ادامه, نتایج بهینه سازی فیلم خوراکی بر پایه ایزوله پروتئینی نخود, نشان داد که به جهت داشتن مقاومت کششی مطلوب و معادل 3.9503 مگا پاسکال, کشش پذیری تا حد پارگی بالا و برابر 62.1990 درصد, شفافیت بالا و معادل (AV/mm)6.51 و حداقل اختلاف رنگ تا سفیدی و معادل 61.298؛ پارامترهای غلظت ایزوله پروتئینی نخود 4 گرم, گلیسرول 60 درصد و اسانس آویشن 0.13 درصد بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    مشکانی، سیدمحمد، مرتضوی، سیدعلی، میلانی، الناز، مختاریان، محسن، و صادقی، لعیاسادات. (1389). ارزیابی خواص مکانیکی و ویژگی های نوری فیلم خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین نخود (.Cicer arietinum L) حاوی اسانس آویشن به کمک روش سطح پاسخ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 2(3 (پیاپی 6))، 25-36. SID. https://sid.ir/paper/176545/fa

    Vancouver: کپی

    مشکانی سیدمحمد، مرتضوی سیدعلی، میلانی الناز، مختاریان محسن، صادقی لعیاسادات. ارزیابی خواص مکانیکی و ویژگی های نوری فیلم خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین نخود (.Cicer arietinum L) حاوی اسانس آویشن به کمک روش سطح پاسخ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1389؛2(3 (پیاپی 6)):25-36. Available from: https://sid.ir/paper/176545/fa

    IEEE: کپی

    سیدمحمد مشکانی، سیدعلی مرتضوی، الناز میلانی، محسن مختاریان، و لعیاسادات صادقی، “ارزیابی خواص مکانیکی و ویژگی های نوری فیلم خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین نخود (.Cicer arietinum L) حاوی اسانس آویشن به کمک روش سطح پاسخ،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 2، no. 3 (پیاپی 6)، pp. 25–36، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176545/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button