APA:
کپیمشکانی، سیدمحمد، مرتضوی، سیدعلی، میلانی، الناز، مختاریان، محسن، و صادقی، لعیاسادات. (1389). ارزیابی خواص مکانیکی و ویژگی های نوری فیلم خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین نخود (.Cicer arietinum L) حاوی اسانس آویشن به کمک روش سطح پاسخ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 2(3 (پیاپی 6))، 25-36. SID. https://sid.ir/paper/176545/fa
Vancouver:
کپیمشکانی سیدمحمد، مرتضوی سیدعلی، میلانی الناز، مختاریان محسن، صادقی لعیاسادات. ارزیابی خواص مکانیکی و ویژگی های نوری فیلم خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین نخود (.Cicer arietinum L) حاوی اسانس آویشن به کمک روش سطح پاسخ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1389؛2(3 (پیاپی 6)):25-36. Available from: https://sid.ir/paper/176545/fa
IEEE:
کپیسیدمحمد مشکانی، سیدعلی مرتضوی، الناز میلانی، محسن مختاریان، و لعیاسادات صادقی، “ارزیابی خواص مکانیکی و ویژگی های نوری فیلم خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین نخود (.Cicer arietinum L) حاوی اسانس آویشن به کمک روش سطح پاسخ،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 2، no. 3 (پیاپی 6)، pp. 25–36، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176545/fa