APA:
کپیآراسته نوده، علی، ارجمند، مهدی، فنایی، محمدعلی، و سیف کردی، علی اکبر. (1390). بررسی پارامترهای موثر در تولید قند از پوست سبز گردو توسط اسید سولفوریک غلیظ با روش تاگوچی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 3(3 (پیاپی 9))، 7-16. SID. https://sid.ir/paper/176561/fa
Vancouver:
کپیآراسته نوده علی، ارجمند مهدی، فنایی محمدعلی، سیف کردی علی اکبر. بررسی پارامترهای موثر در تولید قند از پوست سبز گردو توسط اسید سولفوریک غلیظ با روش تاگوچی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1390؛3(3 (پیاپی 9)):7-16. Available from: https://sid.ir/paper/176561/fa
IEEE:
کپیعلی آراسته نوده، مهدی ارجمند، محمدعلی فنایی، و علی اکبر سیف کردی، “بررسی پارامترهای موثر در تولید قند از پوست سبز گردو توسط اسید سولفوریک غلیظ با روش تاگوچی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 3، no. 3 (پیاپی 9)، pp. 7–16، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176561/fa