مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

917
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

713
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی پارامترهای موثر در تولید قند از پوست سبز گردو توسط اسید سولفوریک غلیظ با روش تاگوچی

صفحات

 صفحه شروع 7 | صفحه پایان 16

چکیده

 تاثیر متغیرهای اصلی موثر بر فرایند تولید قند قابل تخمیر از پوست سبز گردو با استفاده از طراحی آزمایش های به روش هیدرولیز اسید غلیظ مطالعه شده است. بر اساس نتایج آزمایش های قبلی, دما 65, 80, 90 درجه سانتی گراد, زمان واکنش 2, 3 و 4 ساعت, غلظت اسید 20%, 40% و 60% و جزء جامد 5%, 10% و 15% برای بررسی انتخاب شده است. غلظت گلوگز, زایلوز, فورفورال و اسید استیک با استفاده از HPLC اندازه گیری شده است و با استفاده از یک مدل ریاضی دو مجذوری مدل شده است. مدل ریاضی بر اساس آزمایش های مستقل اثبات شده و بر اساس آن شرایط بهینه حصول بالاترین میزان گلوگز محاسبه شده است. در این شرایط (غلظت اسید سولفوریک 36%, دمای واکنش 90oC, جزء جامد 15% و 175 دقیقه) میزان گلوگز, پنتوز, فورفورال و اسید استیک به ترتیب 12.724, 2.92, 3.18 و 6.44 محاسبه شده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آراسته نوده، علی، ارجمند، مهدی، فنایی، محمدعلی، و سیف کردی، علی اکبر. (1390). بررسی پارامترهای موثر در تولید قند از پوست سبز گردو توسط اسید سولفوریک غلیظ با روش تاگوچی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 3(3 (پیاپی 9))، 7-16. SID. https://sid.ir/paper/176561/fa

    Vancouver: کپی

    آراسته نوده علی، ارجمند مهدی، فنایی محمدعلی، سیف کردی علی اکبر. بررسی پارامترهای موثر در تولید قند از پوست سبز گردو توسط اسید سولفوریک غلیظ با روش تاگوچی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1390؛3(3 (پیاپی 9)):7-16. Available from: https://sid.ir/paper/176561/fa

    IEEE: کپی

    علی آراسته نوده، مهدی ارجمند، محمدعلی فنایی، و علی اکبر سیف کردی، “بررسی پارامترهای موثر در تولید قند از پوست سبز گردو توسط اسید سولفوریک غلیظ با روش تاگوچی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 3، no. 3 (پیاپی 9)، pp. 7–16، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176561/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button