APA:
کپیپورفرزاد، امیر، حدادخداپرست، محمدحسین، کریمی، مهدی، مرتضوی، سیدعلی، و حدادخداپرست، امیر. (1391). بررسی خواص مکانیکی ژل بهبوددهنده نان بربری با استفاده از روش شناسی رویه پاسخ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 4(2 (پیاپی 12))، 11-24. SID. https://sid.ir/paper/176570/fa
Vancouver:
کپیپورفرزاد امیر، حدادخداپرست محمدحسین، کریمی مهدی، مرتضوی سیدعلی، حدادخداپرست امیر. بررسی خواص مکانیکی ژل بهبوددهنده نان بربری با استفاده از روش شناسی رویه پاسخ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1391؛4(2 (پیاپی 12)):11-24. Available from: https://sid.ir/paper/176570/fa
IEEE:
کپیامیر پورفرزاد، محمدحسین حدادخداپرست، مهدی کریمی، سیدعلی مرتضوی، و امیر حدادخداپرست، “بررسی خواص مکانیکی ژل بهبوددهنده نان بربری با استفاده از روش شناسی رویه پاسخ،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 4، no. 2 (پیاپی 12)، pp. 11–24، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176570/fa