APA:
کپیپورفرزاد، امیر، حدادخداپرست، محمدحسین، کریمی، مهدی، و مرتضوی، سیدعلی. (1390). استفاده از روش رویه پاسخ در بررسی تاثیر اجزا ژل بهبوددهنده بر چسبندگی خمیر نان بربری. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 21(2)، 257-268. SID. https://sid.ir/paper/148679/fa
Vancouver:
کپیپورفرزاد امیر، حدادخداپرست محمدحسین، کریمی مهدی، مرتضوی سیدعلی. استفاده از روش رویه پاسخ در بررسی تاثیر اجزا ژل بهبوددهنده بر چسبندگی خمیر نان بربری. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1390؛21(2):257-268. Available from: https://sid.ir/paper/148679/fa
IEEE:
کپیامیر پورفرزاد، محمدحسین حدادخداپرست، مهدی کریمی، و سیدعلی مرتضوی، “استفاده از روش رویه پاسخ در بررسی تاثیر اجزا ژل بهبوددهنده بر چسبندگی خمیر نان بربری،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 21، no. 2، pp. 257–268، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148679/fa