APA:
کپیپورفرزاد، امیر، حدادخداپرست، محمدحسین، کریمی، مهدی، و مرتضوی، سیدعلی. (1394). بهینه سازی ترکیب ژل بهبود دهنده برای بهبود خواص خمیر و نان بربری به روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(47)، 181-196. SID. https://sid.ir/paper/71599/fa
Vancouver:
کپیپورفرزاد امیر، حدادخداپرست محمدحسین، کریمی مهدی، مرتضوی سیدعلی. بهینه سازی ترکیب ژل بهبود دهنده برای بهبود خواص خمیر و نان بربری به روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(47):181-196. Available from: https://sid.ir/paper/71599/fa
IEEE:
کپیامیر پورفرزاد، محمدحسین حدادخداپرست، مهدی کریمی، و سیدعلی مرتضوی، “بهینه سازی ترکیب ژل بهبود دهنده برای بهبود خواص خمیر و نان بربری به روش سطح پاسخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 47، pp. 181–196، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71599/fa