APA:
کپیسلیمانی فرد، منصوره، اعلمی، مهران، خداییان چگنی، فرامرز، نجفیان، گودرز، صادقی ماهونک، علیرضا، و خمیری، مرتضی. (1392). بررسی تاثیر کفیران بر کیفیت و ماندگاری نان حجیم. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 5(4 (پیاپی 18))، 53-65. SID. https://sid.ir/paper/176587/fa
Vancouver:
کپیسلیمانی فرد منصوره، اعلمی مهران، خداییان چگنی فرامرز، نجفیان گودرز، صادقی ماهونک علیرضا، خمیری مرتضی. بررسی تاثیر کفیران بر کیفیت و ماندگاری نان حجیم. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1392؛5(4 (پیاپی 18)):53-65. Available from: https://sid.ir/paper/176587/fa
IEEE:
کپیمنصوره سلیمانی فرد، مهران اعلمی، فرامرز خداییان چگنی، گودرز نجفیان، علیرضا صادقی ماهونک، و مرتضی خمیری، “بررسی تاثیر کفیران بر کیفیت و ماندگاری نان حجیم،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 5، no. 4 (پیاپی 18)، pp. 53–65، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176587/fa