APA:
کپیامیرخانلو، پونه، صفری، رضا، رضایی، مسعود، و سعیدی اصل، محمدرضا. (1390). بررسی روند آلودگی لیستریا در ماهی فیتوفاگ دودی شده به روش سرد. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 3(2 (پیاپی 8))، 21-25. SID. https://sid.ir/paper/176592/fa
Vancouver:
کپیامیرخانلو پونه، صفری رضا، رضایی مسعود، سعیدی اصل محمدرضا. بررسی روند آلودگی لیستریا در ماهی فیتوفاگ دودی شده به روش سرد. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1390؛3(2 (پیاپی 8)):21-25. Available from: https://sid.ir/paper/176592/fa
IEEE:
کپیپونه امیرخانلو، رضا صفری، مسعود رضایی، و محمدرضا سعیدی اصل، “بررسی روند آلودگی لیستریا در ماهی فیتوفاگ دودی شده به روش سرد،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 3، no. 2 (پیاپی 8)، pp. 21–25، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176592/fa