مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,622
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,150
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تشخیص تقلب در روغن زیتون به روش گازکروماتوگرافی

صفحات

 صفحه شروع 71 | صفحه پایان 76

چکیده

 در این تحقیق, کفایت تعیین ترکیب اسید چرب در تشخیص تقلب روغن زیتون تصفیه شده با روغن های نباتی کانولا, آفتابگردان, سویا و روغن تفاله ی زیتون مورد بررسی و نتایج آن با 3 تکرار مورد تجزیه قرار گرفت. نتایج به دست آمده با حدود مجاز استاندارد اسید چرب روغن زیتون مقایسه شد و نشان داد که تغییر در اسیدهای چرب بیش تر از حد استاندارد منجر به شناخت اختلاط2%  کانولا (بر اساس اسید گادولئیک به میزان 0.44 که بیش تر از حد استاندارد 0.4 می باشد) و اختلاط 4% کانولا (بر اساس میزان اسید لینولنیک 0.02 که بیش تر از مقدار مجاز 1% می باشد, 10% سویا (بر اساس میزان اسید لینولنیک 0.06 که بیش تر از حد استاندارد 1 می باشد) و 4% آفتابگردان (بر اساس میزان اسید بهنیک 0.22% که از حد مجاز 0.2 بیشتر می باشد) در روغن زیتون تصفیه شده می شود و هیچ گونه تغییری در حدود اسیدهای چرب در مورد اختلاط با روغن تفاله ی زیتون به وجود نمی آید.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فهیم دانش، مریم، و شریعتی، سارا. (1388). تشخیص تقلب در روغن زیتون به روش گازکروماتوگرافی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 1(2)، 71-76. SID. https://sid.ir/paper/176609/fa

    Vancouver: کپی

    فهیم دانش مریم، شریعتی سارا. تشخیص تقلب در روغن زیتون به روش گازکروماتوگرافی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1388؛1(2):71-76. Available from: https://sid.ir/paper/176609/fa

    IEEE: کپی

    مریم فهیم دانش، و سارا شریعتی، “تشخیص تقلب در روغن زیتون به روش گازکروماتوگرافی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 1، no. 2، pp. 71–76، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176609/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button