APA:
کپیپاشایی، آمنه، شواخی، فروغ، فهیم دانش، مریم، بدیعی، فوژان، و رحمانی، انوشه. (1395). مقایسه کاربرد دستگاه DSC و روش ترکیب اسید چرب در تشخیص تقلب روغن زیتون فوق بکر با روغن آفتابگردان. علوم غذایی و تغذیه، 13(2 (پیاپی 50))، 37-42. SID. https://sid.ir/paper/143145/fa
Vancouver:
کپیپاشایی آمنه، شواخی فروغ، فهیم دانش مریم، بدیعی فوژان، رحمانی انوشه. مقایسه کاربرد دستگاه DSC و روش ترکیب اسید چرب در تشخیص تقلب روغن زیتون فوق بکر با روغن آفتابگردان. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1395؛13(2 (پیاپی 50)):37-42. Available from: https://sid.ir/paper/143145/fa
IEEE:
کپیآمنه پاشایی، فروغ شواخی، مریم فهیم دانش، فوژان بدیعی، و انوشه رحمانی، “مقایسه کاربرد دستگاه DSC و روش ترکیب اسید چرب در تشخیص تقلب روغن زیتون فوق بکر با روغن آفتابگردان،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 13، no. 2 (پیاپی 50)، pp. 37–42، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143145/fa