APA:
کپیعادلی میلانی، مرتضی، میزانی، مریم، و قوامی، مهرداد. (1388). بررسی اثر پودر خردل زرد بر گرانروی, پایداری تعلیق , تندی و ویژگی های حسی سس مایونز. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 1(2)، 15-32. SID. https://sid.ir/paper/176611/fa
Vancouver:
کپیعادلی میلانی مرتضی، میزانی مریم، قوامی مهرداد. بررسی اثر پودر خردل زرد بر گرانروی, پایداری تعلیق , تندی و ویژگی های حسی سس مایونز. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1388؛1(2):15-32. Available from: https://sid.ir/paper/176611/fa
IEEE:
کپیمرتضی عادلی میلانی، مریم میزانی، و مهرداد قوامی، “بررسی اثر پودر خردل زرد بر گرانروی, پایداری تعلیق , تندی و ویژگی های حسی سس مایونز،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 1، no. 2، pp. 15–32، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176611/fa