APA:
کپیعادلی میلانی، مرتضی، میزانی، مریم، و قوامی، مهرداد. (1389). اثر پودر خردل زرد برPH , جمعیت میکروبی زنده و خواص حسی سس مایونز. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 5(2 (پی در پی 17))، 35-44. SID. https://sid.ir/paper/442051/fa
Vancouver:
کپیعادلی میلانی مرتضی، میزانی مریم، قوامی مهرداد. اثر پودر خردل زرد برPH , جمعیت میکروبی زنده و خواص حسی سس مایونز. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛5(2 (پی در پی 17)):35-44. Available from: https://sid.ir/paper/442051/fa
IEEE:
کپیمرتضی عادلی میلانی، مریم میزانی، و مهرداد قوامی، “اثر پودر خردل زرد برPH , جمعیت میکروبی زنده و خواص حسی سس مایونز،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 5، no. 2 (پی در پی 17)، pp. 35–44، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/442051/fa