APA:
کپیکاراژیان، حجت، و رضوی، محمدعلی. (1388). بررسی خصوصیات جریان پذیری خمیر خرما. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 1(2)، 33-40. SID. https://sid.ir/paper/176613/fa
Vancouver:
کپیکاراژیان حجت، رضوی محمدعلی. بررسی خصوصیات جریان پذیری خمیر خرما. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1388؛1(2):33-40. Available from: https://sid.ir/paper/176613/fa
IEEE:
کپیحجت کاراژیان، و محمدعلی رضوی، “بررسی خصوصیات جریان پذیری خمیر خرما،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 1، no. 2، pp. 33–40، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176613/fa