مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

944
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

641
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر عصاره هسته انگور بر لیپید پراکسیداسیون ناشی از ایسکمی/ هیپوپرفیوژن در بافت استریاتوم موش صحرایی نر

صفحات

 صفحه شروع 37 | صفحه پایان 44

چکیده

ایسکمی مغزی منجر به مرگ نورونی در بخش های آسیب پذیر مغزی می شود که ناشی از تولید رادیکال های آزاد و آسیب اکسیداتیو می باشد. در این مطالعه اثر تجویز خوراکی 28 روزه عصاره هسته انگور(GSE)  ((100 mg/pkg بر استرس اکسیداتیو در مدل حیوانی ایسکمی هیپوپرفیوژن مزمن با قطع شریان های کاروتید عمومی دو طرفه (2-VO) بررسی شد. تعداد 30 سر موش صحرایی به گروه های کنترل, شاهد و ایسکمی تقسیم شدند. جهت ایجاد مدل ایسکمی شریان کاروتید عمومی دو طرفه جدا شده, از دو قسمت مسدود و از بخش میانی قطع شدند. و مغز تمامی موش ها جهت جدا سازی بافت استریاتوم و تست سنجش مالون دی آلدئید استخراج گردیدند. نتایج نشان داد که ایسکمی سبب افزایش اکسیدانتهای مغزی از جمله لیپید پراکسیداسیون که یکی از عوامل ناشی از استرس اکسیداتیو می باشد گردید (p<0.001) و درمان متعاقب ایسکمی با GSE, لیپید پراکسیداسیون را در استریاتوم به طور معنی داری کاهش داد (p<0.001).بحث و نتیجه گیری: با توجه به نتایج اثر مصرف عصاره هسته انگور در این تحقیق, این ترکیب می تواند اثر جاروب کنندگی و حذف اکسیدان ها را در بافت های حساس مغزی ایفا کرده و عملکرد آنها را بهبود بخشد و بنابراین می تواند به عنوان روشی جهت درمان این بیماری مورد استفاده قرار گیرد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رفیعی راد، مریم، سرکاکی، علیرضا، حسینی، سیدابراهیم، فربود، یعقوب، منصوری، سیدمحمدتقی، و معتمدی، فرشته. (1390). بررسی اثر عصاره هسته انگور بر لیپید پراکسیداسیون ناشی از ایسکمی/ هیپوپرفیوژن در بافت استریاتوم موش صحرایی نر. زیست شناسی جانوری، 3(4)، 37-44. SID. https://sid.ir/paper/176804/fa

    Vancouver: کپی

    رفیعی راد مریم، سرکاکی علیرضا، حسینی سیدابراهیم، فربود یعقوب، منصوری سیدمحمدتقی، معتمدی فرشته. بررسی اثر عصاره هسته انگور بر لیپید پراکسیداسیون ناشی از ایسکمی/ هیپوپرفیوژن در بافت استریاتوم موش صحرایی نر. زیست شناسی جانوری[Internet]. 1390؛3(4):37-44. Available from: https://sid.ir/paper/176804/fa

    IEEE: کپی

    مریم رفیعی راد، علیرضا سرکاکی، سیدابراهیم حسینی، یعقوب فربود، سیدمحمدتقی منصوری، و فرشته معتمدی، “بررسی اثر عصاره هسته انگور بر لیپید پراکسیداسیون ناشی از ایسکمی/ هیپوپرفیوژن در بافت استریاتوم موش صحرایی نر،” زیست شناسی جانوری، vol. 3، no. 4، pp. 37–44، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176804/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button