Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,043
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

596
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

جذب یون های منگنز (II) از آب آشامیدنی با استفاده از مخلوط جاذب های طبیعی

صفحات

 صفحه شروع 49 | صفحه پایان 57

چکیده

 در پژوهش حاضر, جذب سطحی یون های منگنز (II) به عنوان آلاینده زیست محیطی از محلول های آبی مطالعه شده است. برای انجام آزمایش های جذب سطحی از مخلوط دو جاذب طبیعی سبوس گندم و پوست هسته ازگیل ژاپنی استفاده شده است. بهترین نسبت اختلاط برای جذب سطحی, نسبت وزنی 30 به 70 سبوس گندم به پوست هسته ازگیل ژاپنی تعیین شده است. در این پژوهش عامل های موثر بر جذب سطحی شامل مقدار جاذب, pH, زمان تماس و دما بررسی شده است. مقادیر بهینه عامل ها به ترتیب 1 گرم, 6.5, 180 دقیقه و 293.15 کلوین به دست آمدند. جذب منگنز از مدل تمکین با ضریب همبستگی 1 پیروی می کند. عامل های ترمودینامیکی شامل تغییرات انرژی آزاد گیبس (DGo), تغییرات آنتالپی (DHo) و تغییرات آنتروپی استاندارد (DSo) محاسبه شده اند. برای شناسایی گروه های عاملی موجود بر سطح جاذب, طیف FT-IR نمونه ها مورد بررسی گرفته است. ریخت شناسی سطح جاذب با استفاده از میکروسکوپ الکترونی روبشی بررسی شده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    تجری، الهه، صمدانی لنگرودی، نرگس، و خلفی، مهناز. (1396). جذب یون های منگنز (II) از آب آشامیدنی با استفاده از مخلوط جاذب های طبیعی. پژوهش های کاربردی در شیمی (پژوهش های شیمی کاربردی)، 11(1)، 49-57. SID. https://sid.ir/paper/180201/fa

    Vancouver: کپی

    تجری الهه، صمدانی لنگرودی نرگس، خلفی مهناز. جذب یون های منگنز (II) از آب آشامیدنی با استفاده از مخلوط جاذب های طبیعی. پژوهش های کاربردی در شیمی (پژوهش های شیمی کاربردی)[Internet]. 1396؛11(1):49-57. Available from: https://sid.ir/paper/180201/fa

    IEEE: کپی

    الهه تجری، نرگس صمدانی لنگرودی، و مهناز خلفی، “جذب یون های منگنز (II) از آب آشامیدنی با استفاده از مخلوط جاذب های طبیعی،” پژوهش های کاربردی در شیمی (پژوهش های شیمی کاربردی)، vol. 11، no. 1، pp. 49–57، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/180201/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا