APA:
کپییوسفی، مهری، طباطبایی، سیدجلال، حاجیلو، جعفر، و مهنا، ناصر. (1390). اثر تنش شوری کلرید سدیم در بخشی از سیستم ریشه بر عملکرد, کمیت و کیفیت میوه توت فرنگی. دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)، 21/2(1)، 136-144. SID. https://sid.ir/paper/180682/fa
Vancouver:
کپییوسفی مهری، طباطبایی سیدجلال، حاجیلو جعفر، مهنا ناصر. اثر تنش شوری کلرید سدیم در بخشی از سیستم ریشه بر عملکرد, کمیت و کیفیت میوه توت فرنگی. دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)[Internet]. 1390؛21/2(1):136-144. Available from: https://sid.ir/paper/180682/fa
IEEE:
کپیمهری یوسفی، سیدجلال طباطبایی، جعفر حاجیلو، و ناصر مهنا، “اثر تنش شوری کلرید سدیم در بخشی از سیستم ریشه بر عملکرد, کمیت و کیفیت میوه توت فرنگی،” دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)، vol. 21/2، no. 1، pp. 136–144، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/180682/fa