APA:
کپیوفایی رستمی، صدیقه، عباسی، رحمت، پیردشتی، همت اله، و قاجارسپانلو، مهدی. (1398). تأثیر قارچ های Piriformospora indica و Trichoderma harzianum بر صفات مورفولوژیک و عملکرد اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) در سطوح مختلف فسفر و آبیاری. دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)، 29(4 )، 37-50. SID. https://sid.ir/paper/180707/fa
Vancouver:
کپیوفایی رستمی صدیقه، عباسی رحمت، پیردشتی همت اله، قاجارسپانلو مهدی. تأثیر قارچ های Piriformospora indica و Trichoderma harzianum بر صفات مورفولوژیک و عملکرد اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) در سطوح مختلف فسفر و آبیاری. دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)[Internet]. 1398؛29(4 ):37-50. Available from: https://sid.ir/paper/180707/fa
IEEE:
کپیصدیقه وفایی رستمی، رحمت عباسی، همت اله پیردشتی، و مهدی قاجارسپانلو، “تأثیر قارچ های Piriformospora indica و Trichoderma harzianum بر صفات مورفولوژیک و عملکرد اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) در سطوح مختلف فسفر و آبیاری،” دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)، vol. 29، no. 4 ، pp. 37–50، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/180707/fa