مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

534
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

575
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر توانمندی های محوری بنگاه های اقتصادی مواد غذایی بر آمادگی ورود به بازارهای بین المللی

صفحات

 صفحه شروع 53 | صفحه پایان 76

چکیده

 تحقیق حاضر با هدف تبیین توانمندی های محوری بنگاه های اقتصادی مواد غذایی شهر تهران برای ورود به بازارهای بین المللی انجام گردیده است. مسئله اصلی تحقیق ناظر به امکان پذیری ورود این بنگاه ها به بازارهای بین المللی است. با توجه به اهمیت ورود این شرکت ها به بازارهای بین المللی, بررسی وضعیت آمادگی این بنگاه ها نیازمند تعیین شاخص های خاصی است که بر اساس مبانی نظری تحقیق حاضر, مهم ترین عامل آمادگی برای ورود به بازار های بین المللی توانمندی های محوری آن شرکت ها است. نوآوری, سطح مهارت, ارتباطات, برند سازی و شیوه ی هماهنگی مهم ترین شاخص های این تحقیق است. در این تحقیق میزان تأثیرگذاری این توانمندی های محوری در آمادگی ورود شرکت های مواد غذایی شهر تهران به بازار های بین المللی مورد بررسی قرار گرفت. از طریق عملیات میدانی و با شیوه ی پرسشنامه داده ها گردآوری گردید. نتایج تحلیل رگرسیون با ضریب تعیین 612/0 با سطح معناداری 00/0 نشان می دهد که توانمندی های محوری تأثیر مثبت و معناداری در کسب آمادگی بنگاه های اقتصادی مواد غذایی شهر تهران برای ورود به بازارهای بین المللی دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میراحمدی، علی، و حمیدی زاده، محمدرضا. (1397). تأثیر توانمندی های محوری بنگاه های اقتصادی مواد غذایی بر آمادگی ورود به بازارهای بین المللی. مطالعات مدیریت راهبردی، 9(35 )، 53-76. SID. https://sid.ir/paper/181729/fa

    Vancouver: کپی

    میراحمدی علی، حمیدی زاده محمدرضا. تأثیر توانمندی های محوری بنگاه های اقتصادی مواد غذایی بر آمادگی ورود به بازارهای بین المللی. مطالعات مدیریت راهبردی[Internet]. 1397؛9(35 ):53-76. Available from: https://sid.ir/paper/181729/fa

    IEEE: کپی

    علی میراحمدی، و محمدرضا حمیدی زاده، “تأثیر توانمندی های محوری بنگاه های اقتصادی مواد غذایی بر آمادگی ورود به بازارهای بین المللی،” مطالعات مدیریت راهبردی، vol. 9، no. 35 ، pp. 53–76، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/181729/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button