APA:
کپیعیدی، مریم، بهار، مسیح، پویان، امید، و شاه محمدی، پونه. (1387). اثر عصاره الکلی کاکل ذرت (.Zea mays L) بر جلوگیری از کریستالیزاسیون اگزالات کلسیم در in vitro. دانش زیستی ایران، 3(1)، 69-75. SID. https://sid.ir/paper/183704/fa
Vancouver:
کپیعیدی مریم، بهار مسیح، پویان امید، شاه محمدی پونه. اثر عصاره الکلی کاکل ذرت (.Zea mays L) بر جلوگیری از کریستالیزاسیون اگزالات کلسیم در in vitro. دانش زیستی ایران[Internet]. 1387؛3(1):69-75. Available from: https://sid.ir/paper/183704/fa
IEEE:
کپیمریم عیدی، مسیح بهار، امید پویان، و پونه شاه محمدی، “اثر عصاره الکلی کاکل ذرت (.Zea mays L) بر جلوگیری از کریستالیزاسیون اگزالات کلسیم در in vitro،” دانش زیستی ایران، vol. 3، no. 1، pp. 69–75، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/183704/fa