Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,171
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

676
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرمهاری چند آلکیل زانتات تازه سنتز شده بر فعالیت کرزولازی آنزیم تیروزیناز قارچ خوراکی

صفحات

 صفحه شروع 27 | صفحه پایان 35

چکیده

 سه ایزوآلکیل دی تیوکربنات (زانتات) به صورت نمک های سدیم, C3H7OCS2Na (I), C4H9OCS2Na (II) و C5H11OCS2Na (III) توسط واکنش بین CS2 با ایزوالکل مربوطه در حضور NaOH سنتز شدند و مهار آن ها بر روی فعالیت کرزولازی آنزیم تیروزیناز قارچ خوراکی Agricus bisporous خریداری شده از سیگما, امتحان شد. از (MePAPh) phenol-[azo (4-methylphenyl)]-4 به عنوان سوبسترای سنتزی آنزیم برای فعالیت کرزولازی استفاده شد. نمودارهای لاین ویور - برک نشان دادند که این لیگاندها از الگوهای رقابتی و مختلط برای مهار آنزیم استفاده می کنند. برای فعالیت کرزولازی, ترکیبات I و II از الگوی مهاری مختلط پیروی کردند, اما ترکیب III از الگوی مهاری رقابتی پیروی کرد. ثابت مهاری (Ki) ترکیبات I, II و III برای فعالیت کرزولازی به ترتیب برابر با 9.8, 7.2 و 6.1 است. این ثابت های مهاری نشان می دهند که این سه لیگاند مهارکننده های خوبی برای آنزیم تیروزیناز قارچ خوراکی اند. هم سوبسترا و هم مهارکننده می توانند به صورت تعاونی منفی بین جایگاه-های اتصال, به آنزیم متصل شوند (a>1) که میزان این تعاونی منفی با افزایش طول زنجیره آلیفاتیک در مهارکننده ها افزایش می یابد. مهار کرزولازی, به چلاته شدن یون های مس در جایگاه فعال توسط گروه S - زانتات ها بستگی دارد که همین امر باعث شده است مقادیر Ki در فعالیت کرزولازی برای هر سه لیگاند یکسان باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علیجانیان زاده، مهدی. (1387). اثرمهاری چند آلکیل زانتات تازه سنتز شده بر فعالیت کرزولازی آنزیم تیروزیناز قارچ خوراکی. دانش زیستی ایران، 3(2)، 27-35. SID. https://sid.ir/paper/183712/fa

    Vancouver: کپی

    علیجانیان زاده مهدی. اثرمهاری چند آلکیل زانتات تازه سنتز شده بر فعالیت کرزولازی آنزیم تیروزیناز قارچ خوراکی. دانش زیستی ایران[Internet]. 1387؛3(2):27-35. Available from: https://sid.ir/paper/183712/fa

    IEEE: کپی

    مهدی علیجانیان زاده، “اثرمهاری چند آلکیل زانتات تازه سنتز شده بر فعالیت کرزولازی آنزیم تیروزیناز قارچ خوراکی،” دانش زیستی ایران، vol. 3، no. 2، pp. 27–35، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/183712/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا