مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,537
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,005
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر اسپرمین بر عمر ماندگاری و کیفیت میوه توت فرنگی رقم کاماروسا

صفحات

 صفحه شروع 12 | صفحه پایان 20

چکیده

 این تحقیق از خرداد تا مهرماه 1391در آزمایشگاه علوم باغبانی دانشگاه آزاد واحد گرمسار به منظور یافتن تیماری جهت افزایش عمر ماندگاری توت فرنگی (Fragaria annanasa) انجام گرفت. برای این منظور میوه های توت فرنگی از گلخانه ای واقع در منطقه هشتگرد تهیه شدند و سریعا به آزمایشگاه انتقال داده شدند. در این راستا تاثیر غلظت های مختلف اسپرمین شامل صفر, 0.5, 1, 2 و 4 میلی مولار را بر عمر پس از برداشت میوه توت فرنگی رقم کاماروسا بررسی شد. میوه ها در محلو ل های مورد نظر به مدت 5 دقیقه غوطه ور شده و پس از خشک شدن به سردخانه با دمای 5 درجه منتقل شدند. در روزهای اول, چهارم, هشتم و دوازدهم پس از شروع انبارداری, سفتی بافت, مواد جامد محلول, اسیدیته قابل تیتراسیون, pH آب میوه, کیفیت میوه و عمر انبارمانی اندازه گیری شد. استفاده از اسپرمین به طور معنی داری باعث افزایش عمر انباری و سایر صفات کیفی میوه توت فرنگی شد, به طوری که میوه های شاهد 7 روز عمر انباری داشتند, درحالی که میوه های غوطه ور شده در محلول 2 میلی اسپرمین, تا روز چهاردهم هنوز قابل عرضه به بازار بودند. استفاده از اسپرمین به طور معنی داری باعث حفظ سایر صفات کیفی میوه و به طور معنی داری از نرم شدن میوه طی انبارداری جلوگیری نمود. کمترین کیفیت میوه در تیمار شاهد بود به تدریج با افزایش غلظت پلی آمین تا 2 میلی مولار کیفیت و عمر پس از برداشت میوه ها افزایش یافت و با افزایش بیشتر به 4 میلی مولار کاهش مشاهده گردید. در مقایسه بین پلی آمین های مورد آزمایش اسپرمین نتایج ضعیف تری از خود نشان داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    عبدی، مهران، مرادی، پژمان، و عبدوسی، وحید. (1392). اثر اسپرمین بر عمر ماندگاری و کیفیت میوه توت فرنگی رقم کاماروسا. فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، 8(ویژه نامه)، 12-20. SID. https://sid.ir/paper/185525/fa

    Vancouver: کپی

    عبدی مهران، مرادی پژمان، عبدوسی وحید. اثر اسپرمین بر عمر ماندگاری و کیفیت میوه توت فرنگی رقم کاماروسا. فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)[Internet]. 1392؛8(ویژه نامه):12-20. Available from: https://sid.ir/paper/185525/fa

    IEEE: کپی

    مهران عبدی، پژمان مرادی، و وحید عبدوسی، “اثر اسپرمین بر عمر ماندگاری و کیفیت میوه توت فرنگی رقم کاماروسا،” فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، vol. 8، no. ویژه نامه، pp. 12–20، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/185525/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button