مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

906
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

770
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح و اندازه مختلف ذرات پرلیت بر عملکرد جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 25

چکیده

 هدف از انجام این مطالعه, بررسی اثرات سطوح و اندازه مختلف ذرات پرلیت در جیره غذایی روی عملکرد (مصرف خوراک, افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی) جوجه های گوشتی بود. به این منظور 280 قطعه جوجه گوشتی نر یک روزه سویه (راس 308), در قالب آزمایش فاکتوریل 3×2 بر پایه طرح بلوک های کامل تصادفی با 7 تیمار و 4 تکرار مورد آزمایش قرار گرفتند. تاثیر پرلیت در دو نوع با اندازه مختلف ذرات (1.5 و 3 میلی متر), و در سه سطح (1, 3 و 5 درصد جیره) مورد بررسی قرار گرفت. تیمار بدون پرلیت نیز به عنوان شاهد در نظر گرفته شد.نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که صفت خوراک مصرفی در دوره آغازین, تحت تاثیر اثرات متقابل بین سطوح و اندازه ذرات پرلیت قرار گرفت (P>0.05), در حالی که در دوره رشد, پایانی و کل دوره پرورش این صفت تحت تاثیر تیمارها قرار نگرفت. در دوره پایانی پرورش, ارتباط مستقیمی بین میزان مصرف پرلیت و افزایش وزن جوجه ها مشاهده شد (P>0.05) ولی در دوره های آغازین, رشد و کل دوره, افزایش وزن تحت تاثیر جیره های غذایی حاوی پرلیت قرار نگرفت. سطوح و اندازه ذرات پرلیت, ضریب تبدیل غذایی را در هیچ یک از دوره های پرورشی تحت تاثیر قرار نداد. بر اساس نتایج به دست آمده به نظر می رسد علیرغم تحت تاثیر قرار گرفتن برخی از صفات مورد مطالعه, استفاده از پرلیت در مجموع تاثیر قابل ملاحظه ای بر عملکرد جوجه ها نداشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عبادی آذر، حمیدرضا، ناظر عدل، کامبیز، ابراهیم نژاد، یحیی، و مقدم واحد، محمد. (1389). تاثیر سطوح و اندازه مختلف ذرات پرلیت بر عملکرد جوجه های گوشتی. علوم دامی، 3(3)، 13-25. SID. https://sid.ir/paper/185942/fa

    Vancouver: کپی

    عبادی آذر حمیدرضا، ناظر عدل کامبیز، ابراهیم نژاد یحیی، مقدم واحد محمد. تاثیر سطوح و اندازه مختلف ذرات پرلیت بر عملکرد جوجه های گوشتی. علوم دامی[Internet]. 1389؛3(3):13-25. Available from: https://sid.ir/paper/185942/fa

    IEEE: کپی

    حمیدرضا عبادی آذر، کامبیز ناظر عدل، یحیی ابراهیم نژاد، و محمد مقدم واحد، “تاثیر سطوح و اندازه مختلف ذرات پرلیت بر عملکرد جوجه های گوشتی،” علوم دامی، vol. 3، no. 3، pp. 13–25، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/185942/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button