مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,001
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر ضد ژیاردیایی جلبک کاهوی دریایی Ulva lactuca

صفحات

 صفحه شروع 68 | صفحه پایان 71

چکیده

 در این پژوهش نمونه های جلبک Ulva lactuca از سواحل چابهار در فصل تابستان جمع آوری شد. سپس نمونه ها شسته و ناخالصی های آن جدا شدند. برای تعیین جنس و گونه آن بررسی های میکروسکوپی و ماکروسکوپی انجام گرفت. برای نگهداری طولانی مدت جلبک ها آن ها را در سایه خشک و سپس آسیاب کرده و پودر نرمی از آن ها تهیه گردید. عصاره گیری توسط آب و حلال های آلی انجام شد. بررسی اثر ضد ژیاردیایی جلبک در دو دمای 25 و 37, درجه سانتی گراد صورت گرفت. براساس نتایج مشخص گردید که عصاره آبی جلبک U. lactuca اثر ضد انگلی شدید روی کیست های Giardia lamblia نشان می دهد. اثر عصاره کلروفرمی از نوع آبی قوی تر بوده اما با توجه به جنبه کاربردی و اقتصادی عصاره آبی اهمیت بیشتری دارد و بعد از 24 ساعت همگی کیست ها از بین رفتند. در آنالیز شیمیایی از سه روش HPLC, UV-VIS, TLC استفاده شد. در روش RF, UV-VIS های موجود در هر عصاره تعیین و با استفاده از معرف وجود آلکالویید در برخی از عصاره ها نشان داده شد. در روش UV-VIS و HPLC فعالیت نسبی مواد شاخص مشخص گردید که با عملکرد آن ها مطابقت داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مهرابیان، صدیقه، فرهمند، مهناز، آسمار، مهدی، امتیازجو، مژگان، و اسماعیلی، احمدرضا. (1380). بررسی اثر ضد ژیاردیایی جلبک کاهوی دریایی Ulva lactuca . پژوهش و سازندگی، 14(4 (پی آیند 53) در امور دام و آبزیان)، 68-71. SID. https://sid.ir/paper/18737/fa

    Vancouver: کپی

    مهرابیان صدیقه، فرهمند مهناز، آسمار مهدی، امتیازجو مژگان، اسماعیلی احمدرضا. بررسی اثر ضد ژیاردیایی جلبک کاهوی دریایی Ulva lactuca . پژوهش و سازندگی[Internet]. 1380؛14(4 (پی آیند 53) در امور دام و آبزیان):68-71. Available from: https://sid.ir/paper/18737/fa

    IEEE: کپی

    صدیقه مهرابیان، مهناز فرهمند، مهدی آسمار، مژگان امتیازجو، و احمدرضا اسماعیلی، “بررسی اثر ضد ژیاردیایی جلبک کاهوی دریایی Ulva lactuca ،” پژوهش و سازندگی، vol. 14، no. 4 (پی آیند 53) در امور دام و آبزیان، pp. 68–71، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/18737/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button