در این پژوهش نمونه های جلبک Ulva lactuca از سواحل چابهار در فصل تابستان جمع آوری شد. سپس نمونه ها شسته و ناخالصی های آن جدا شدند. برای تعیین جنس و گونه آن بررسی های میکروسکوپی و ماکروسکوپی انجام گرفت. برای نگهداری طولانی مدت جلبک ها آن ها را در سایه خشک و سپس آسیاب کرده و پودر نرمی از آن ها تهیه گردید. عصاره گیری توسط آب و حلال های آلی انجام شد. بررسی اثر ضد ژیاردیایی جلبک در دو دمای 25 و 37، درجه سانتی گراد صورت گرفت. براساس نتایج مشخص گردید که عصاره آبی جلبک U. lactuca اثر ضد انگلی شدید روی کیست های Giardia lamblia نشان می دهد. اثر عصاره کلروفرمی از نوع آبی قوی تر بوده اما با توجه به جنبه کاربردی و اقتصادی عصاره آبی اهمیت بیشتری دارد و بعد از 24 ساعت همگی کیست ها از بین رفتند. در آنالیز شیمیایی از سه روش HPLC, UV-VIS, TLC استفاده شد. در روش RF, UV-VIS های موجود در هر عصاره تعیین و با استفاده از معرف وجود آلکالویید در برخی از عصاره ها نشان داده شد. در روش UV-VIS و HPLC فعالیت نسبی مواد شاخص مشخص گردید که با عملکرد آن ها مطابقت داشت.