مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,574
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

672
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین ترکیب شیمیایی و انرژی قابل سوخت و ساز ضایعات کارخانجات ماکارونی، رشته، بیسکویت، پفک، لپه پاک کنی و بوجاری لپه

صفحات

 صفحه شروع 31 | صفحه پایان 37

چکیده

 برای تعیین ترکیبت شیمیایی و انرژی قابل سوخت و ساز ضایعات کارخانجات ماکارونی, رشته, بیسکویت, پفک, لپه پاک کنی و بوجاری لپه, ابتدا از 10% کارخانجات بر اساس روش نمونه گیری تصادفی طبقه بندی شده, نمونه برداری به عمل آمد. سپس مقادیر ماده خشک, پروتئین خام, الیاف خام, چربی خام, دیواره سلولی, دیواره سلولی بدون همی سلولز و انرژی خام آنها طبق روش های (1990) AOAC اندازه گیری شد. مقدار پروتئین خام ضایعات بیسکویت, پفک, رشته سوپ, ماکارونی, رشته پلویی, لپه پاک کنی و بوجاری لپه به ترتیب, 9, 2/9, 1/14, 7/12, 5/14, 2/30 و 30 درصد بود. ضایعات ماکارونی, رشته سوپ, رشته پلویی, پفک, بیسکویت, لپه پاک کنی و بوجاری لپه به نسبت 15 درصد با جیره پایه مخلوط شدند, جهت تعیین میزان انرژی قابل سوخت و ساز (TMEN, ME, AMEN, AME) هر یک از ضایعات, 30 گرم از جیره مخلوط شده به روش تغذیه اجباری به چهار قطعه خروس بالغ لگهورن خورانده شد. مقدار AMEN بیسکویت, پفک, رشته سوپ, ماکارونی, رشته پلویی, ضایعات لپه پاک کنی و بوجاری لپه به ترتیب 4008, 3882, 3878, 3535, 3334, 2678 و 2469 کیلو کالری بر کیلوگرم و مقدار TMEN ضایعات بیسکویت, پفک, رشته سوپ, ماکارونی, رشته پلویی, ضایعات لپه پاک کنی و بوجاری لپه به ترتیب 4112, 3987, 3982, 3639, 3438, 2781 و 2573 کیلو کالری بر کیلوگرم بدست آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    عبدی قزلجه، عین اله، رضایزدی، کامران، حافظی، بهزاد، حسین خانی، علی، و دانش مسگران، محسن. (1387). تعیین ترکیب شیمیایی و انرژی قابل سوخت و ساز ضایعات کارخانجات ماکارونی, رشته, بیسکویت, پفک, لپه پاک کنی و بوجاری لپه. پژوهش و سازندگی، 21(4 (پی آیند 81) در امور دام و آبزیان)، 31-37. SID. https://sid.ir/paper/18831/fa

    Vancouver: کپی

    عبدی قزلجه عین اله، رضایزدی کامران، حافظی بهزاد، حسین خانی علی، دانش مسگران محسن. تعیین ترکیب شیمیایی و انرژی قابل سوخت و ساز ضایعات کارخانجات ماکارونی, رشته, بیسکویت, پفک, لپه پاک کنی و بوجاری لپه. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1387؛21(4 (پی آیند 81) در امور دام و آبزیان):31-37. Available from: https://sid.ir/paper/18831/fa

    IEEE: کپی

    عین اله عبدی قزلجه، کامران رضایزدی، بهزاد حافظی، علی حسین خانی، و محسن دانش مسگران، “تعیین ترکیب شیمیایی و انرژی قابل سوخت و ساز ضایعات کارخانجات ماکارونی, رشته, بیسکویت, پفک, لپه پاک کنی و بوجاری لپه،” پژوهش و سازندگی، vol. 21، no. 4 (پی آیند 81) در امور دام و آبزیان، pp. 31–37، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/18831/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button