APA:
کپیآگاه، محمدجواد، پوررضا، جواد، سمیع، عبدالحسین، و رحمانی، حمیدرضا. (1383). تعیین ارزش غذایی و استفاده از نخود خام, پخته و خیسانده شده در تغذیه جوجه های گوشتی (کنگره). کنگره ملی علوم دامی و آبزیان کشور، -(1)، 290-292. SID. https://sid.ir/paper/458950/fa
Vancouver:
کپیآگاه محمدجواد، پوررضا جواد، سمیع عبدالحسین، رحمانی حمیدرضا. تعیین ارزش غذایی و استفاده از نخود خام, پخته و خیسانده شده در تغذیه جوجه های گوشتی (کنگره). کنگره ملی علوم دامی و آبزیان کشور[Internet]. 1383؛-(1):290-292. Available from: https://sid.ir/paper/458950/fa
IEEE:
کپیمحمدجواد آگاه، جواد پوررضا، عبدالحسین سمیع، و حمیدرضا رحمانی، “تعیین ارزش غذایی و استفاده از نخود خام, پخته و خیسانده شده در تغذیه جوجه های گوشتی (کنگره)،” کنگره ملی علوم دامی و آبزیان کشور، vol. -، no. 1، pp. 290–292، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/458950/fa