مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

789
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین انرژی قابل سوخت و ساز ضایعات ماکارونی و تاثیر استفاده از آن بر عملکرد و صفات لاشه نیمچه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 13

چکیده

 جهت بررسی ارزش غذایی ضایعات ماکارونی, با استفاده از خروس های بالغ لگهورن و با روش تغذیه اجباری, انواع انرژی قابل سوخت و ساز شامل AME, AMEn, TME و TMEn ضایعات ماکارونی تعیین شد. این مقادیر به ترتیب 3625, 3634, 4005 و 3992 کیلوکالری بر کیلوگرم بدست آمد. سپس 720 قطعه جوجه گوشتی 7 تا 56 روزه سویه آرین در شش تیمار و شش تکرار و در هر تکرار 20 قطعه در قالب طرح کاملا تصادفی با سطوح مختلف صفر, 8, 16, 24, 32 و 40 درصد ضایعات ماکارونی مورد تغذیه قرار گرفتند. پس از پایان دوره پرورش, از هر واحد آزمایشی یک قطعه نر و یک قطعه ماده انتخاب و کشتار شده و صفات لاشه آنها بررسی شد. در کل دوره پرورش, مقایسه میانگین مصرف خوراک جوجه های تغذیه شده با سطوح مختلف ضایعات ماکارونی تفاوت معنی داری را بین جیره ها نشان نداد. همچنین افزایش وزن جوجه های تغذیه شده با جیره های حاوی 16 و 24 درصد ضایعات ماکارونی از دیگر تیمارها بالاتر ولی تنها با گروه شاهد اختلاف معنی داری (P<0.05) داشت. بهترین ضریب تبدیل غذایی در کل دوره در بین تیمارها مربوط به جوجه های تغذیه شده با 8, 16 و 24 درصد ضایعات ماکارونی بود (P<0.05). از نظر صفات لاشه بین جوجه های تغذیه شده با جیره های مختلف تفاوت معنی داری مشاهده شد. در کل از نظر اقتصادی در کلیه هفته های پرورشی, هر کیلوگرم افزایش وزن جوجه ها با افزایش درصد ضایعات ماکارونی در جیره, هزینه پایین تر و معنی داری (P<0.05) را به دنبال داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مقدم، غلامعلی، ناظر عدل، کامبیز، جان محمدی، حسین، و احمدی، بابک. (1384). تعیین انرژی قابل سوخت و ساز ضایعات ماکارونی و تاثیر استفاده از آن بر عملکرد و صفات لاشه نیمچه های گوشتی. دانش کشاورزی، 15(3)، 1-13. SID. https://sid.ir/paper/28725/fa

    Vancouver: کپی

    مقدم غلامعلی، ناظر عدل کامبیز، جان محمدی حسین، احمدی بابک. تعیین انرژی قابل سوخت و ساز ضایعات ماکارونی و تاثیر استفاده از آن بر عملکرد و صفات لاشه نیمچه های گوشتی. دانش کشاورزی[Internet]. 1384؛15(3):1-13. Available from: https://sid.ir/paper/28725/fa

    IEEE: کپی

    غلامعلی مقدم، کامبیز ناظر عدل، حسین جان محمدی، و بابک احمدی، “تعیین انرژی قابل سوخت و ساز ضایعات ماکارونی و تاثیر استفاده از آن بر عملکرد و صفات لاشه نیمچه های گوشتی،” دانش کشاورزی، vol. 15، no. 3، pp. 1–13، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28725/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button