مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,608
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

695
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر ضد باکتریایی اسانس سیر و رزماری بر برخی از پاتوژن های اصلی ورم پستان در گاو شیری

صفحات

 صفحه شروع 79 | صفحه پایان 88

چکیده

 هدف: در این پژوهش خواص ضد باکتریایی اسانس 2 گیاه رزماری و سیر بر روی باکتری های استافیلوکوکوس آرئوس, اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس آگالاکتیه در درصد غلظت های مختلف مورد بررسی قرار گرفت.مواد و روش ها: اسانس ها از گروه گیاهان دارویی و معطر دانشگاه اراک تهیه گردید. با غلظت های 10, 30 و 50 درصد از اسانس های سیر و رزماری خاصیت ضد باکتریایی به روش انتشار در آگار به کمک دیسک بررسی شد. حداقل غلظت مهاری و حداقل غلظت کشندگی نیز با استفاده از درصد غلظت های مختلف اسانس ها تعیین شد. برای تعیین فعالیت ضد باکتریایی آنتی بیوتیک های پنی سیلین, باسیتراسین و اریترومایسین از دیسک های آماده که آغشته با این آنتی بیوتیک ها بودند بر روی محیط کشت باکتری ها استفاده شد.نتایج: تمام غلظت های این اسانس ها (10, 30 و 50 درصد) دارای اثر ضد میکروبی بودند و تاثیر اسانس ها با کم شدن غلظت آن ها در دیسک کم شد. حداقل غلظت مهاری و کشندگی بین دو اسانس سیر و رزماری تفاوت چشمگیری وجود نداشت. همچنین مقایسه میانگین هاله عدم رشد بین آنتی بیوتیک های مورد بررسی (پنی سیلین, باسیتراسین و استرپتومایسین) و اسانس ها در غلظت 10 درصد نشان داد بین آنتی بیوتیک ها و اسانس ها تفاوت معنی دار وجود داشت.نتیجه گیری: اسانس های سیر و رزماری با توجه به دارا بودن اثرات آنتی باکتریایی بر علیه باکتری های اصلی مولد ورم پستان می توانند کاندیداهای مناسبی به منظور جایگزین آنتی بیوتیک ها در درمان ورم پستان در گاو باشند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خدایی مطلق، مهدی. (1393). تاثیر ضد باکتریایی اسانس سیر و رزماری بر برخی از پاتوژن های اصلی ورم پستان در گاو شیری. سلول و بافت، 5(1)، 79-88. SID. https://sid.ir/paper/189106/fa

    Vancouver: کپی

    خدایی مطلق مهدی. تاثیر ضد باکتریایی اسانس سیر و رزماری بر برخی از پاتوژن های اصلی ورم پستان در گاو شیری. سلول و بافت[Internet]. 1393؛5(1):79-88. Available from: https://sid.ir/paper/189106/fa

    IEEE: کپی

    مهدی خدایی مطلق، “تاثیر ضد باکتریایی اسانس سیر و رزماری بر برخی از پاتوژن های اصلی ورم پستان در گاو شیری،” سلول و بافت، vol. 5، no. 1، pp. 79–88، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/189106/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button