مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,561
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

3

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

همزیستی میکوریزایی زعفران خوراکی با دو گونه قارچ Glomineae

صفحات

 صفحه شروع 80 | صفحه پایان 83

چکیده

 زعفران خوراکی (Crocus Gatiyus) از گیاهان lridaceae می باشد که در مناطق مختلف اقلیم ایرانی - تورانی و در جوامع مرتفعی با اکوسیستمهای زراعی می روید. دانش ما درباره کشاورزی این گیاه زیاد است ولی در رابطه با همزیستی میکوریزایی آن اطلاع کافی منتشر نشده است. در این تحقیق, نوع میکوریزای رایج در رویشگاههای عمده زعفران ایران در کشت های گلدانی تعیین شد و میکوریزای آرباسکولار - وزیکولار در تمام ارقام مشاهده گردید. قارچهای Acaulospora morrowiae و Glomus coronatum گونه های غالب سازنده میکوریزا بودند. توسعه اسپور قارچهای میکوریزایی در زمین های کشاورزی فقیر برای بهبود تولید و گسترش دامنه های رویشگاهی زعفران مفید می باشد و احتمالا ضرورت استفاده از کود شیمیایی بیشتر را می کاهد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زارع مایوان، حسن، و نخعی، علی. (1379). همزیستی میکوریزایی زعفران خوراکی با دو گونه قارچ Glomineae . پژوهش و سازندگی، 13(3 (پی آیند 48))، 80-83. SID. https://sid.ir/paper/18958/fa

    Vancouver: کپی

    زارع مایوان حسن، نخعی علی. همزیستی میکوریزایی زعفران خوراکی با دو گونه قارچ Glomineae . پژوهش و سازندگی[Internet]. 1379؛13(3 (پی آیند 48)):80-83. Available from: https://sid.ir/paper/18958/fa

    IEEE: کپی

    حسن زارع مایوان، و علی نخعی، “همزیستی میکوریزایی زعفران خوراکی با دو گونه قارچ Glomineae ،” پژوهش و سازندگی، vol. 13، no. 3 (پی آیند 48)، pp. 80–83، 1379، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/18958/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button