مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,019
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

شناسایی آلرژنهای گرده گیاه زعفران توسط روش ایمونوبلات

صفحات

 صفحه شروع 257 | صفحه پایان 261

چکیده

 گرده گیاهان به عنوان یکی از عوامل اصلی ایجاد آلرژی در تمام جهان می باشند. گرده های آلرژی زا می توانند در افراد مستعد باعث ایجاد ازدیاد حساسیت فوری (نوع یک, با واسطه IgE) گردند. ازدیاد حساسیت به گرده زعفران مشکل جدی, به خصوص در میان افراد درگیر در کار کاشت, داشت و برداشت زعفران می باشد. هدف از این مطالعه شناسایی آلرژیهای گرده گیاه زعفران (پروتئینهای واکنش دهنده با IgE انسانی) در عصاره تام می باشد. در این مطالعه از روشChemiluminescence, Western blotting, SDS-PAGE برای شناسایی پروتئینهای واکنش دهنده با IgE سرم انسان در عصاره گرده زعفران استفاده شد. از سرم 23 بیمار که از علائم ازدیاد حساسیت نوع یک هنگام کار کردن با زعفران رنج می بردند برای شناسایی این پروتئینها استفاده شد.با استفاده از روش وسترن بلات و سرم بیماران, شش باند پروتئینی واکنش دهنده با IgE با وزن مولکولی بین 13.5 تا 85 کیلودالتون شناسایی گردید. از میان شش باند پروتئینی فوق الذکر, 4 پروتئین با وزن مولکولی ظاهری 14-13.5, 20-19.5, 43-42 و 85 کیلو دالتون با IgE بیش از 35% از سرم بیماران واکنش می دادند, در صورتی که 2 پروتئین با وزنهای مولکولی 58 و 67 کیلو دالتون فقط با IgE تعداد محدودی از سرم بیماران واکنش دادند. این مطالعه نشان داد که چندین پروتئین در عصاره تام گرده گیاه زعفران وجود دارند که می توانند با IgE بیماران حساس به گرده گیاه زعفران واکنش دهند

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    وارسته، عبدالرضا، کاغذیان، هومن، طیبی، داریوش، مقدم، ملیحه، و سنکیان، مجتبی. (1383). شناسایی آلرژنهای گرده گیاه زعفران توسط روش ایمونوبلات . مجله علوم پایه پزشکی ایران، 7(4 (پیاپی 24))، 257-261. SID. https://sid.ir/paper/357975/fa

    Vancouver: کپی

    وارسته عبدالرضا، کاغذیان هومن، طیبی داریوش، مقدم ملیحه، سنکیان مجتبی. شناسایی آلرژنهای گرده گیاه زعفران توسط روش ایمونوبلات . مجله علوم پایه پزشکی ایران[Internet]. 1383؛7(4 (پیاپی 24)):257-261. Available from: https://sid.ir/paper/357975/fa

    IEEE: کپی

    عبدالرضا وارسته، هومن کاغذیان، داریوش طیبی، ملیحه مقدم، و مجتبی سنکیان، “شناسایی آلرژنهای گرده گیاه زعفران توسط روش ایمونوبلات ،” مجله علوم پایه پزشکی ایران، vol. 7، no. 4 (پیاپی 24)، pp. 257–261، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/357975/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا