مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,059
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

602
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

3

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

الزامات ترویج کشت توام ماهی و برنج از دیدگاه کارشناسان کشاورزی گیلان

صفحات

 صفحه شروع 29 | صفحه پایان 42

چکیده

 با گذشت 12 سال از ترویج پروژه کشت توام ماهی و برنج در استان گیلان, تنها در 397 مزرعه به مساحت 500 هکتار از اراضی شالیزاری گسترش یافته است. در حالی که بر اساس بررسی کارشناسان مشاور, حداقل 10 درصد اراضی شالیزاری استان (23 هزار هکتار), دارای شرایط لازم برای اجرای پروژه کشت توام ماهی و برنج می باشد. شناسایی الزامات ترویج کشت توام ماهی و برنج تصمیمی منحصرا فن گرایانه نیست, بلکه عوامل متنوعی بر آن تاثیر دارند که با شناخت عوامل و ویژگی های موثر می توان به شناسایی الزامات ترویج کشت توام کمک نمود. هدف این تحقیق شناسایی الزامات ترویج کشت توام ماهی و برنج از دیدگاه کارشناسان کشاورزی استان گیلان بوده که از روش تحقیق توصیفی, همبستگی و با استفاده از پرسشنامه ای که روایی و پایایی آن تایید شد, صورت پذیرفت. جامعه آماری پژوهش شامل کارشناسان اداره کل شیلات, کارشناسان زراعت و ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان بودند که از طریق توزیع پرسشنامه, بین تعداد 272 نفر, تعداد 250 پرسشنامه دریافت و مورد مطالعه قرار گرفتند. تحلیل عاملی, الزامات ترویجی را به 8 عامل طبقه بندی کرد. از بین مجموع هشت عامل الزامات ترویج کشت توام, مهم ترین عامل شیوه های آموزشی بوده که 55.16 درصد از کل واریانس را تبیین می نماید و نتایج نشان می دهد که بیشترین تاثیر را در ترویج کشت توام ماهی و برنج دارد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

حسینی خشت مسجدی، سیدحسن، امیدی نجف آبادی، مریم، و خوش خلق، مجیدرضا. (1390). الزامات ترویج کشت توام ماهی و برنج از دیدگاه کارشناسان کشاورزی گیلان. پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی، 4(2 (پیاپی 14))، 29-42. SID. https://sid.ir/paper/189805/fa

Vancouver: کپی

حسینی خشت مسجدی سیدحسن، امیدی نجف آبادی مریم، خوش خلق مجیدرضا. الزامات ترویج کشت توام ماهی و برنج از دیدگاه کارشناسان کشاورزی گیلان. پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی[Internet]. 1390؛4(2 (پیاپی 14)):29-42. Available from: https://sid.ir/paper/189805/fa

IEEE: کپی

سیدحسن حسینی خشت مسجدی، مریم امیدی نجف آبادی، و مجیدرضا خوش خلق، “الزامات ترویج کشت توام ماهی و برنج از دیدگاه کارشناسان کشاورزی گیلان،” پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی، vol. 4، no. 2 (پیاپی 14)، pp. 29–42، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/189805/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button