مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,014
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

580
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر pH محلول غذایی بر جذب آهن توسط چهار رقم انگور (.Vitis vinfera L)

صفحات

 صفحه شروع 12 | صفحه پایان 18

کلیدواژه

pHQ3

چکیده

 برای بررسی تاثیر pH محلول غذایی بر جذب آهن توسط چهاررقم انگور به نام های عسکری, رطبی, سیاه و ریش بابا, قلمه های ریشه دار شده این چهاررقم را در ماسه شسته شده کشت کرده و جهت اعمال تیمارها از محلول غذایی نیم غلظت هوگلند با چهارسطح pH, 6, 7, 8 و 9 استفاده شد. برای مقایسه اثر تیمارها صفات کلروفیل و سبزینگی برگ, وزن تر و خشک اندام هوایی, وزن تر ریشه, میزان آهن فعال و آهن کل ریشه, ساقه و برگ اندازه گیری شد. این پژوهش درسالهای 1381- 1380 در گلخانه و آزمایشگاه دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز و به صورت فاکتوریل 4×4 در قالب طرح کاملا تصادفی با 4 تکرار به اجرا در آمد. نتایج این پژوهش نشان داد که افزایش pH و غلظت بی کربنات محلول غذایی به صورت معنی داری باعث کاهش کلروفیل و سبزینگی برگ هر چهار رقم شد. البته درهیچکدام از ارقام نشانه های کلروز مشاهده نگردید. وزن تر و خشک اندامهای هوایی هر چهاررقم در pH=7 بالاترین و در pH=9 کمترین مقدار بود. بالاترین میزان آهن فعال برگ در pH=6 و کمترین آن در تمام ارقام در تیمار pH=9 مشاهده شد. به این ترتیب مناسب ترین تیمار, pH=7 و مقاومترین رقم در برابر افزایش pH محیط رقم ریش بابا بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میرسلیمانی، عباس، و تفضلی بندری، عنایت اله. (1385). تاثیر pH محلول غذایی بر جذب آهن توسط چهار رقم انگور (.Vitis vinfera L). پژوهش و سازندگی، 19(2 (پی آیند 71) در زراعت و باغبانی)، 12-18. SID. https://sid.ir/paper/19017/fa

    Vancouver: کپی

    میرسلیمانی عباس، تفضلی بندری عنایت اله. تاثیر pH محلول غذایی بر جذب آهن توسط چهار رقم انگور (.Vitis vinfera L). پژوهش و سازندگی[Internet]. 1385؛19(2 (پی آیند 71) در زراعت و باغبانی):12-18. Available from: https://sid.ir/paper/19017/fa

    IEEE: کپی

    عباس میرسلیمانی، و عنایت اله تفضلی بندری، “تاثیر pH محلول غذایی بر جذب آهن توسط چهار رقم انگور (.Vitis vinfera L)،” پژوهش و سازندگی، vol. 19، no. 2 (پی آیند 71) در زراعت و باغبانی، pp. 12–18، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/19017/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا