مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

770
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

621
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر مکمل غذایی جلبک گراسیلاریا( Grasilaria pygmaeaبر روی فاکتورهای خونی ماهی سیباس آسیاییLates calcarifer

صفحات

 صفحه شروع 37 | صفحه پایان 51

کلیدواژه

ماهی سی باس(Lates calcariferQ2

چکیده

 زمینه و هدف: در آبزی پروری, جلبک ها به منظور افزایش ایمنی و بازماندگی در ماهیان تجاری مورد استفاده قرار می گیرند. هدف از این مطالعه بررسی اثرات جایگزینی ماکروجلبک گراسیلاریا با آرد ماهی در جیره غذایی و تاثیر آن روی فاکتورهای خونی ماهی سی باس آسیایی(Lates calcariferمی باشد. روش کار: برای این منظور 150قطعه ماهی با میانگین وزنی 28 گرم به صورت کاملاً تصادفی با 3 تکرار و 3 تیمار در 15 تانک فایبرگلاس 300لیتری(10 عدد ماهی به ازای هر تانک) توزیع شدند. ماهیان به مدت 40 روز با جیره حاوی 3, 6 و 9 درصد پودر جلبک گراسیلاریا به ازای هر کیلو گرم غذا و گروه کنترل مثبت و کنترل منفی(هر دو فاقد جلبک) تغذیه گردیدند. در پایان آزمایش از سیاهرگ ساقه ی دمی ماهیان خونگیری انجام و شاخص های خونی اندازه گیری شدند. یافته هانتایج مطالعه حاضر نشان داد که جایگزینی ماکروجلبک در جیره غذایی ماهی سی باس آسیایی بر روی فاکتورهای خونی ماهی شامل هموگلوبین, هماتوکریت و درصد افتراقی گلبول های سفید تاثیر معنی داری ندارد. اما در تیمار 3% جایگزینی جلبک اختلاف معنی داری در تعداد گلبول سفید, میزان لیزوزیم و پروتئین کل مشاهده گردید(0/05Pنتیجه گیریبه طور کلی نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که جایگزینی جلبک(Gracilaria pygmaea) در سطح سه درصد باعث افزایش چشم گیری در میزان گلبول سفید و لیزوزیم نسبت به گروه شاهد گردیده است و مقدار پرتئین در سطح سه و شش درصد افزایش معنی داری نسبت به گروه شاهد داشته است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    تنگستانی، نرجس، مرشدی، وحید، نفیسی بهابادی، محمود، عضدی، مریم، فرهودی، آناهیتا، و ستوده، ابراهیم. (1396). بررسی اثر مکمل غذایی جلبک گراسیلاریا( Grasilaria pygmaeaبر روی فاکتورهای خونی ماهی سیباس آسیاییLates calcarifer. فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)، 10(2 (پیاپی 37) )، 37-51. SID. https://sid.ir/paper/191672/fa

    Vancouver: کپی

    تنگستانی نرجس، مرشدی وحید، نفیسی بهابادی محمود، عضدی مریم، فرهودی آناهیتا، ستوده ابراهیم. بررسی اثر مکمل غذایی جلبک گراسیلاریا( Grasilaria pygmaeaبر روی فاکتورهای خونی ماهی سیباس آسیاییLates calcarifer. فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)[Internet]. 1396؛10(2 (پیاپی 37) ):37-51. Available from: https://sid.ir/paper/191672/fa

    IEEE: کپی

    نرجس تنگستانی، وحید مرشدی، محمود نفیسی بهابادی، مریم عضدی، آناهیتا فرهودی، و ابراهیم ستوده، “بررسی اثر مکمل غذایی جلبک گراسیلاریا( Grasilaria pygmaeaبر روی فاکتورهای خونی ماهی سیباس آسیاییLates calcarifer،” فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)، vol. 10، no. 2 (پیاپی 37) ، pp. 37–51، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/191672/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button