مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

976
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

586
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر مکمل ال -کارنیتین درجیره غذایی بر درصدبازماندگی، عملکرد رشد ومقاومت به استرس های محیطی در ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer)

صفحات

 صفحه شروع 21 | صفحه پایان 30

کلیدواژه

ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer)Q2

چکیده

 تاثیرمکمل ال- کارنیتین در جیره غذایی برشاخص های رشد (افزایش وزن, ضریب رشد ویژه, وزن پایانی) و بقاء, مقاومت به تنش های محیطی(شوری و دما )در ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer)مورد بررسی قرار گرفت.آزمایش بر اساس طرح کاملا تصادفی در چهار تیمار غذایی با 3 تکرار در 12 مخزن 300 لیتری انجام گرفت. تیمارهای غذایی عبارت بودند از تیمار غذای بدون ال- کارنیتین (تیمار شاهد) و تیمارهای حاوی 400 (تیمار 1), 800 (تیمار 2) و 1200 (تیمار 3) میلی گرم ال- کارنیتین در کیلوگرم جیره غذایی. ماهیان چهار بار هر روز و به مدت 60 روز تغذیه شدند. نتایج حاصل تفاوت معنی داری درشاخص های رشد در تیمارهای مختلف نسبت به گروه شاهد نشان نداد.(p>0.05) از نظر مقاومت به تنشهای محیطی تیمار تغذیه شده با جیره حاوی 1200 میلی گرم ال -کارنیتین بیشترین مقاومت را به آزمایش تنش به شوری و دما نشان داد و این تفاوت معنی دار بود (p<0.05) تحقیق حاضر نشان داد که ال -کارنیتین در جیره غذایی بچه ماهی های سی باس بطور نسبی دربقا و رشد موثر بوده ولی درایجاد مقاومت به تغییرات شرایط محیطی نقش بیشتری دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    دشتی، صدیقه، دریایی، عبدالرسول، میرزاده، قدرت، و ورشویی، حسین. (1393). بررسی تاثیر مکمل ال -کارنیتین درجیره غذایی بر درصدبازماندگی, عملکرد رشد ومقاومت به استرس های محیطی در ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer). آبزیان و شیلات، 5(18)، 21-30. SID. https://sid.ir/paper/219739/fa

    Vancouver: کپی

    دشتی صدیقه، دریایی عبدالرسول، میرزاده قدرت، ورشویی حسین. بررسی تاثیر مکمل ال -کارنیتین درجیره غذایی بر درصدبازماندگی, عملکرد رشد ومقاومت به استرس های محیطی در ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer). آبزیان و شیلات[Internet]. 1393؛5(18):21-30. Available from: https://sid.ir/paper/219739/fa

    IEEE: کپی

    صدیقه دشتی، عبدالرسول دریایی، قدرت میرزاده، و حسین ورشویی، “بررسی تاثیر مکمل ال -کارنیتین درجیره غذایی بر درصدبازماندگی, عملکرد رشد ومقاومت به استرس های محیطی در ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer)،” آبزیان و شیلات، vol. 5، no. 18، pp. 21–30، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/219739/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button