APA:
کپیهدایتی، سیدعلی اکبر، و دارابی تبار، فاطمه. (1397). بررسی اثر افزودن خوراکی ایزومالتو الیگوساکارید در آسیب بافتی ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) در مواجهه با حشره کش ورتیمک. فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)، 11(4 (پیاپی 43) )، 87-99. SID. https://sid.ir/paper/191769/fa
Vancouver:
کپیهدایتی سیدعلی اکبر، دارابی تبار فاطمه. بررسی اثر افزودن خوراکی ایزومالتو الیگوساکارید در آسیب بافتی ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) در مواجهه با حشره کش ورتیمک. فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)[Internet]. 1397؛11(4 (پیاپی 43) ):87-99. Available from: https://sid.ir/paper/191769/fa
IEEE:
کپیسیدعلی اکبر هدایتی، و فاطمه دارابی تبار، “بررسی اثر افزودن خوراکی ایزومالتو الیگوساکارید در آسیب بافتی ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) در مواجهه با حشره کش ورتیمک،” فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)، vol. 11، no. 4 (پیاپی 43) ، pp. 87–99، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/191769/fa