مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,147
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

482
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر مواد افزودنی در فرمولاسیون کودهای بیولوژیک بر جوانه زنی بذور پنبه

صفحات

 صفحه شروع 41 | صفحه پایان 47

چکیده

 استفاده از انواع میکروارگانیسم ها در کشاورزی دارای سابقه صدساله می باشد. در دهه های گذشته استفاده وسیع از آنها در کشورهای روسیه, چین و هندوستان با وسعت بیشتری انجام شده است. برای افزایش ماندگاری این میکروارگانیسم ها در حامل های مورد استفاده از مواد افزودنی متفاوتی استفاده می گردد. به همراه این مواد افزودنی, مخلوط سه جنس ازتوباکتر کروکوکوم, آزوسپریلوم لیپوفروم و سودوموناس فلورسنت که جزء مهمترین باکتری های محرک رشد گیاه بوده و اصطلاحا Plant Growth Promoting Rhizobacteria (PGPR) نامیده می شوند بر روی جوانه زنی پنبه در شرایط استریل و غیراستریل مورد استفاده قرار گرفت. ترکیبات مختلفی از کیتوزان, ساکارز, Fe-EDTA, گلیسرول و ملاس به عنوان مواد افزودنی به تنهایی و در ترکیب با یکدیگر در شرایط آزمایشگاهی مورد استفاده قرار گرفت و معلوم گردید این افزودنی ها می توانند اثرات متفاوت و مثبت و منفی بر جوانه زنی بذر پنبه داشته باشند. در شرایط غیراستریل صمغ عربی بالاترین درصد (48.4) جوانه زنی را داشت ولی در شرایط استریل بذر, اثرات مواد افزودنی متفاوت از حالت غیراستریل بود, به طوریکه اضافه کردن اکثر مواد افزودنی, اثرات مثبت (36.1) بر جوانه زنی مشاهده گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رجبعلی جماعت، پرستو، اصغرزاده، احمد، نوحی، اشرف السادات، صالحی، میترا، خاوازی، کاظم، و اخوان سپهی، عباس. (1388). اثر مواد افزودنی در فرمولاسیون کودهای بیولوژیک بر جوانه زنی بذور پنبه. دانش میکروب شناسی، 1(3)، 41-47. SID. https://sid.ir/paper/193223/fa

    Vancouver: کپی

    رجبعلی جماعت پرستو، اصغرزاده احمد، نوحی اشرف السادات، صالحی میترا، خاوازی کاظم، اخوان سپهی عباس. اثر مواد افزودنی در فرمولاسیون کودهای بیولوژیک بر جوانه زنی بذور پنبه. دانش میکروب شناسی[Internet]. 1388؛1(3):41-47. Available from: https://sid.ir/paper/193223/fa

    IEEE: کپی

    پرستو رجبعلی جماعت، احمد اصغرزاده، اشرف السادات نوحی، میترا صالحی، کاظم خاوازی، و عباس اخوان سپهی، “اثر مواد افزودنی در فرمولاسیون کودهای بیولوژیک بر جوانه زنی بذور پنبه،” دانش میکروب شناسی، vol. 1، no. 3، pp. 41–47، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193223/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button