APA:
کپینادری، نیما، قربانی، غلامرضا، و صادقی سفیدمزگی، علی. (1395). ویژگی های فیزیکی, ترکیب شیمیایی و زیربخش های پروتئینی تفاله های چغندرقند ایران در مقایسه با مقادیر جدول های سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 47(3 )، 473-480. SID. https://sid.ir/paper/193542/fa
Vancouver:
کپینادری نیما، قربانی غلامرضا، صادقی سفیدمزگی علی. ویژگی های فیزیکی, ترکیب شیمیایی و زیربخش های پروتئینی تفاله های چغندرقند ایران در مقایسه با مقادیر جدول های سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1395؛47(3 ):473-480. Available from: https://sid.ir/paper/193542/fa
IEEE:
کپینیما نادری، غلامرضا قربانی، و علی صادقی سفیدمزگی، “ویژگی های فیزیکی, ترکیب شیمیایی و زیربخش های پروتئینی تفاله های چغندرقند ایران در مقایسه با مقادیر جدول های سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 47، no. 3 ، pp. 473–480، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193542/fa