مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

679
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

502
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ویژگی های فیزیکی، ترکیب شیمیایی و زیربخش های پروتئینی تفاله های چغندرقند ایران در مقایسه با مقادیر جدول های سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل

صفحات

 صفحه شروع 473 | صفحه پایان 480

چکیده

 هدف از این پژوهش تعیین ویژگی های فیزیکی, ترکیب شیمیایی و جداسازی زیربخش های پروتئینی تفاله های چغندرقند تولیدشده در ایران و مقایسة آن با مقادیر جدول های سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل بود. شمار 39 نمونه از سیزده کارخانة قند و شکر از سراسر کشور گردآوری و بررسی شد. توزیع اندازة ذرات نمونه ها با استفاده از غربال پنسیلوانیا تعیین شدند. نتایج نشان داد که تفاله های چغندرقند تولیدشده در کشور در مقایسه با مقادیر ارائه شده در جدول های سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل به طور معنی داری (01/0 > P) پروتئین خام (6/10 در برابر 8/9 درصد) و عصارة اتری (90/0 در برابر 60/0 درصد) بیشتر و مادة آلی (9/92 در برابر 7/94 درصد) و الیاف نامحلول در شویندة خنثی (6/40 در برابر 6/44 درصد) کمتر داشتند. افزون بر این, تفاله های چغندرقند در مقایسه با مقادیر ارائه شده در جدول های سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل پروتئین محلول (2/39 در برابر 5/26 درصد), زیربخش پروتئینی A (6/35 در برابر 5/25 درصد), 1B (6/3 در برابر 0/1 درصد) بیشتر و زیربخش پروتئینی 2B (7/11 در برابر 4/20 درصد) و 3B (2/37 در برابر 8/41 درصد) کمتری (بر پایة درصدی از پروتئین خام) داشتند (01/0>P). بر این پایه, تنها 25 و 10 درصد از نمونه های گردآوری شده به ترتیب از نظر پروتئین خام و الیاف نامحلول در شویندة خنثی ارزشی همسان با مقادیر یادشده در جدول سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل داشتند. بنابراین, توصیة جدی می شود که تفالة چغندرقند پیش از متوازن کردن جیره ها توسط مشاوران تغذیه ای و یا پرورش دهندگان تجزیه شود یا دست کم از میانگین مقادیر گزارش شده در این آزمایش برای متوازن تر کردن بیشتر جیره ها استفاده شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نادری، نیما، قربانی، غلامرضا، و صادقی سفیدمزگی، علی. (1395). ویژگی های فیزیکی, ترکیب شیمیایی و زیربخش های پروتئینی تفاله های چغندرقند ایران در مقایسه با مقادیر جدول های سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 47(3 )، 473-480. SID. https://sid.ir/paper/193542/fa

    Vancouver: کپی

    نادری نیما، قربانی غلامرضا، صادقی سفیدمزگی علی. ویژگی های فیزیکی, ترکیب شیمیایی و زیربخش های پروتئینی تفاله های چغندرقند ایران در مقایسه با مقادیر جدول های سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1395؛47(3 ):473-480. Available from: https://sid.ir/paper/193542/fa

    IEEE: کپی

    نیما نادری، غلامرضا قربانی، و علی صادقی سفیدمزگی، “ویژگی های فیزیکی, ترکیب شیمیایی و زیربخش های پروتئینی تفاله های چغندرقند ایران در مقایسه با مقادیر جدول های سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 47، no. 3 ، pp. 473–480، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193542/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button