APA:
کپیشیرزادی، حسن، مروج، حسین، و شیوازاد، محمود. (1388). مقایسه اثر چهار نوع آنزیم مختلف تجارتی بر عملکرد و برخی از خصوصیات دستگاه گوارش جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه جو. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 40(3)، 1-9. SID. https://sid.ir/paper/193571/fa
Vancouver:
کپیشیرزادی حسن، مروج حسین، شیوازاد محمود. مقایسه اثر چهار نوع آنزیم مختلف تجارتی بر عملکرد و برخی از خصوصیات دستگاه گوارش جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه جو. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1388؛40(3):1-9. Available from: https://sid.ir/paper/193571/fa
IEEE:
کپیحسن شیرزادی، حسین مروج، و محمود شیوازاد، “مقایسه اثر چهار نوع آنزیم مختلف تجارتی بر عملکرد و برخی از خصوصیات دستگاه گوارش جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه جو،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 40، no. 3، pp. 1–9، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193571/fa