مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

985
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر افزودن آنزیم بتا- گلوکاناز و آنتی بیوتیک به جیره های حاوی جو بر عملکرد و توسعه دستگاه گوارش جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 195 | صفحه پایان 205

چکیده

 این آزمایش به منظور مطالعه اثرات آنزیم بتاگلوکاناز و آنتی بیوتیک محرک رشد بر عملکرد و توسعه دستگاه گوارش جوجه های تغذیه شده با جو تا سن 42 روزگی انجام گرفت. در این آزمایش با استفاده از 400 قطعه جوجه گوشتی نر )سویه راس(, چهار تیمار آزمایشی )هر تیمار با چهار تکرار و هر تکرار با 25 قطعه جوجه گوشتی( و در قالب طرح کاملا تصادفی اثر آنزیم و آنتی بیوتیک به صورت )]1- شاهد )بر پایه جو(, 2- آنزیم بتاگلوکاناز (500 واحد آویزیم(, 3- آنتی بیوتیک )ویرجینا مایسین (20ppm و 4- مخلوط آنتی بیوتیک )ویرجینا مایسین, (20ppm + آنزیم بتاگلوکاناز (500 واحد آویزیم [(بر رشد, خوراک مصرفی, نسبت خوراک به افزایش وزن و توسعه دستگاه گوارش مورد بررسی قرار گرفت. وزن بدن جوجه های گوشتی به طور معنی داری تحت تاثیر آنزیم قرار گرفت (P<0.05). تیمارها هیچگونه اثر معنی داری روی خوراک مصرفی نداشتند. ضریب تبدیل غذایی تحت تاثیر آنزیم )تیمار (2 و آنزیم + آنتی بیوتیک )تیمار (4 بهبود یافت (2.13 و 2.1 در مقابل (2.27. افزودن آنتی بیوتیک )تیمار (3 به جیره هیچگونه اثر معنی داری بر وزن بدن, خوراک مصرفی و ضریب تبدیل غذایی و توسعه دستگاه گوارشی )دئودنوم, ژئوژنوم, ایلئوم و سکوم( نداشت. نتایج این تحقیق نشان داد که افزودن جو به دلیل داشتن ترکیبات پلی ساکاریدی غیر نشاسته ای عملکرد جوجه های گوشتی را کاهش می دهد و وجود آنزیم به طور معنی داری وزن و طول نسبی ژئوژنوم و ایلئوم را کاهش می دهد (P<0.05). این موضوع فرایند تطابقی در جوجه های تغذیه شده از سطوح بالای جو را نشان می دهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صفامهر، علیرضا، و تقی زاده، اکبر. (1385). تاثیر افزودن آنزیم بتا- گلوکاناز و آنتی بیوتیک به جیره های حاوی جو بر عملکرد و توسعه دستگاه گوارش جوجه های گوشتی. دانش کشاورزی، 16(3)، 195-205. SID. https://sid.ir/paper/28807/fa

    Vancouver: کپی

    صفامهر علیرضا، تقی زاده اکبر. تاثیر افزودن آنزیم بتا- گلوکاناز و آنتی بیوتیک به جیره های حاوی جو بر عملکرد و توسعه دستگاه گوارش جوجه های گوشتی. دانش کشاورزی[Internet]. 1385؛16(3):195-205. Available from: https://sid.ir/paper/28807/fa

    IEEE: کپی

    علیرضا صفامهر، و اکبر تقی زاده، “تاثیر افزودن آنزیم بتا- گلوکاناز و آنتی بیوتیک به جیره های حاوی جو بر عملکرد و توسعه دستگاه گوارش جوجه های گوشتی،” دانش کشاورزی، vol. 16، no. 3، pp. 195–205، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28807/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button