APA:
کپیقرقانی، ابراهیم، کریمی، احمد، و صادقی، قربانعلی. (1396). تاثیر منبع غله و افزودن آنزیم به جیره بر عملکرد و صفات سرمی در جوجه های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 48(2)، 229-241. SID. https://sid.ir/paper/193606/fa
Vancouver:
کپیقرقانی ابراهیم، کریمی احمد، صادقی قربانعلی. تاثیر منبع غله و افزودن آنزیم به جیره بر عملکرد و صفات سرمی در جوجه های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1396؛48(2):229-241. Available from: https://sid.ir/paper/193606/fa
IEEE:
کپیابراهیم قرقانی، احمد کریمی، و قربانعلی صادقی، “تاثیر منبع غله و افزودن آنزیم به جیره بر عملکرد و صفات سرمی در جوجه های گوشتی،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 48، no. 2، pp. 229–241، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193606/fa