مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

874
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

680
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر منبع غله و افزودن آنزیم به جیره بر عملکرد و صفات سرمی در جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 229 | صفحه پایان 241

چکیده

 این آزمایش به منظور بررسی و ارزیابی تاثیر منبع غله جیره (ذرت یا سه رقم گندم سرداری, زرین و آذر 2) با و بدون افزودن آنزیم کربوهیدراتاز بر شاخص های عملکردی, وزن نسبی اندام های گوارشی و صفات سرمی جوجه های گوشتی با استفاده از 392 قطعه جوجه خروس راس 308 به صورت طرح کامل تصادفی با هفت تیمار, چهار تکرار و چهارده قطعه پرنده در هر تکرار در دوره سنی 1 تا 49 روزگی انجام شد. نتایج نشان داد, استفاده از گندم رقم زرین در مقایسه با رقم سرداری یا آذر2 به عنوان تنها منبع غله جیره موجب افزایش وزن زنده در سنین 11, 25 و 42 روزگی شد. خوراک مصرفی در دوره سنی 1 تا 11روزگی در جوجه های تغذیه شده با جیره حاوی گندم رقم زرین بالاتر از گروه تغذیه شده از جیره حاوی گندم رقم آذر 2 بود. تغذیه از جیره دارای گندم سرداری در مقایسه با زرین یا آذر 2 موجب کاهش سطح گلوکز و پروتئین کل سرم در 20 روزگی و کاهش وزن نسبی لاشه و پانکراس به ترتیب در سنین 21 و 41 روزگی شد. افزودن مکمل آنزیمی به جیره موجب افزایش وزن زنده در سن های 11, 25 و 42 روزگی, افزایش وزن در دوره سنی 12 تا 25 روزگی, بهبود ضریب تبدیل خوراک در دوره-های سنی 12 تا 25 و 43 تا 49 روزگی و کاهش وزن نسبی سنگدان و پانکراس در سن 21 روزگی شد. به طورکلی نتایج بیانگر بهبود عملکرد جوجه های گوشتی در صورت استفاده از گندم رقم زرین و یا افزودن آنزیم به جیره بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قرقانی، ابراهیم، کریمی، احمد، و صادقی، قربانعلی. (1396). تاثیر منبع غله و افزودن آنزیم به جیره بر عملکرد و صفات سرمی در جوجه های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 48(2)، 229-241. SID. https://sid.ir/paper/193606/fa

    Vancouver: کپی

    قرقانی ابراهیم، کریمی احمد، صادقی قربانعلی. تاثیر منبع غله و افزودن آنزیم به جیره بر عملکرد و صفات سرمی در جوجه های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1396؛48(2):229-241. Available from: https://sid.ir/paper/193606/fa

    IEEE: کپی

    ابراهیم قرقانی، احمد کریمی، و قربانعلی صادقی، “تاثیر منبع غله و افزودن آنزیم به جیره بر عملکرد و صفات سرمی در جوجه های گوشتی،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 48، no. 2، pp. 229–241، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193606/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button