APA:
کپیفرهادی، ایوب، سیاح زاده، هادی، و جعفری اروری، علیرضا. (1388). اثر به کارگیری آنزیم در جیره غذایی بر پایه ذرت, گندم و جو بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 16(1 - الف (ویژه نامه))، 153-165. SID. https://sid.ir/paper/356210/fa
Vancouver:
کپیفرهادی ایوب، سیاح زاده هادی، جعفری اروری علیرضا. اثر به کارگیری آنزیم در جیره غذایی بر پایه ذرت, گندم و جو بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1388؛16(1 - الف (ویژه نامه)):153-165. Available from: https://sid.ir/paper/356210/fa
IEEE:
کپیایوب فرهادی، هادی سیاح زاده، و علیرضا جعفری اروری، “اثر به کارگیری آنزیم در جیره غذایی بر پایه ذرت, گندم و جو بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 16، no. 1 - الف (ویژه نامه)، pp. 153–165، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/356210/fa