مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

840
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

525
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر مکمل آنزیمی در جیره های بر پایه گندم و تریتیکاله بر عملکرد و خصوصیات دستگاه گوارش جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 351 | صفحه پایان 360

چکیده

 در این بررسی آزمایشی به منظور بررسی اثر جیره های حاوی چهار غله ذرت, گندم قدس, گندم فلات و تریتیکاله با و بدون مکمل آنزیمی بر عملکرد تولیدی, اقتصادی و اندازه دستگاه گوارش, با استفاده از 288 قطعه جوجه خروس گوشتی در قالب یک طرح کاملا تصادفی به روش فاکتوریل 2×4 برای یک دوره 57 روزه اجرا شد. افزودن مکمل آنزیمی به جیره های حاوی گندم قدس و تریتیکاله باعث کاهش معنی دار ضریب تبدیل غذایی در جوجه ها شد. هم چنین وزن بدن جوجه های تغذیه شده با جیره حاوی گندم قدس افزایش یافت (P<0.05). بین شاخص های عملکرد تولیدی و اقتصادی دو تیمار ذرت بدون مکمل آنزیمی و گندم قدس حاوی مکمل آنزیمی هیچ گونه اختلاف معنی داری مشاهده نشد. افزودن مکمل آنزیمی باعث کاهش معنی دار وزن ایلئوم جوجه ها گردید. سنگدان و پیش معده جوجه های تغذیه شده با گندم فلات و تریتیکاله بزرگ تر از بقیه جوجه ها بود. نتایج حاصل از این آزمایش نشان دهنده تاثیر مثبت مکمل آنزیمی برعملکرد تولیدی جوجه های تغذیه شده با تریتیکاله و مخصوصا گندم قدس می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    شکوری، میرداریوش، و کرمانشاهی، حسن. (1386). تاثیر مکمل آنزیمی در جیره های بر پایه گندم و تریتیکاله بر عملکرد و خصوصیات دستگاه گوارش جوجه های گوشتی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 11(40 (ب))، 351-360. SID. https://sid.ir/paper/15047/fa

    Vancouver: کپی

    شکوری میرداریوش، کرمانشاهی حسن. تاثیر مکمل آنزیمی در جیره های بر پایه گندم و تریتیکاله بر عملکرد و خصوصیات دستگاه گوارش جوجه های گوشتی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1386؛11(40 (ب)):351-360. Available from: https://sid.ir/paper/15047/fa

    IEEE: کپی

    میرداریوش شکوری، و حسن کرمانشاهی، “تاثیر مکمل آنزیمی در جیره های بر پایه گندم و تریتیکاله بر عملکرد و خصوصیات دستگاه گوارش جوجه های گوشتی،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 11، no. 40 (ب)، pp. 351–360، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/15047/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا