مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

576
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

589
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر افزودن زئولیت پوشش داده شده با نانو ذرات نقره در جیره بر عملکرد، جمعیت میکروبی آخرین بخش رودة کوچک و ویژگی های ریختشناختی رودة جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 579 | صفحه پایان 588

چکیده

 این آزمایش به منظور ارزیابی تأثیر افزودن زئولیت پوشش داده شده با نانو ذرات نقره در جیره بر عملکرد, ریخت شناختی روده و جمعیت میکروبی آخرین بخش رودة کوچک (ایلئوم) در قالب طرح کامل تصادفی با استفاده از 375 قطعه جوجة گوشتی یک روزه در پنج تیمار و پنج تکرار انجام شد. تیمارها شامل 1) جیرة پایه, 2) جیرة پایة مکمل شده با 1 درصد زئولیت و 3, 4 و 5) شامل جیرة پایة مکمل شده با 1 درصد زئولیت پوشش داده شده با سه سطح مختلف از نانو ذرات نقره (25/0, 5/0 و 75/0 درصد) بودند. نتایج نشان داد, استفاده از نانو ذرات نقره در همة سطوح و تیمار مکمل شده با 1 درصد زئولیت سبب بهبود ضریب تبدیل غذایی نسبت به جیرة پایه در دورة پایانی شد (05/0>P). جیره های حاوی نانو ذرات نقره در سطح 5/0 و 75/0 درصد نسبت به جیرة پایه سبب افزایش معنی دار ارتفاع پرز و نسبت ارتفاع پرز به عمق کریپت شدند (05/0>P). استفاده از تیمارهای نانو نقره سبب کاهش عمق کریپت نسبت به جیرة پایه شد (05/0>P). همچنین استفاده از زئولیت پوشش داده شده با نانو ذرات نقره در سطح 5/0 و 75/0 درصد باعث کاهش معنی دار باکتری های کلی فرم نسبت به جیرة پایه و جیرة پایة مکمل شده با 1درصد زئولیت در 21 روزگی شد (05/0>P). نتایج آزمایش ها نشان داد, زئولیت پوشش داده شده با نانو ذرات نقره ضمن بهبود ضریب تبدیل غذایی و ویژگی های روده, سبب کاهش باکتری های کلی فرم جوجه های گوشتی شده و می تواند به عنوان محرک رشد و سلامت مورد توجه قرار بگیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اسماعیلی، مینا، هاشمی، سیدرضا، داوودی، داریوش، جعفری آهنگری، یوسف، حسنی، سعید، و شبانی، اکرم. (1395). تأثیر افزودن زئولیت پوشش داده شده با نانو ذرات نقره در جیره بر عملکرد, جمعیت میکروبی آخرین بخش رودة کوچک و ویژگی های ریختشناختی رودة جوجه های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 47(4 )، 579-588. SID. https://sid.ir/paper/193650/fa

    Vancouver: کپی

    اسماعیلی مینا، هاشمی سیدرضا، داوودی داریوش، جعفری آهنگری یوسف، حسنی سعید، شبانی اکرم. تأثیر افزودن زئولیت پوشش داده شده با نانو ذرات نقره در جیره بر عملکرد, جمعیت میکروبی آخرین بخش رودة کوچک و ویژگی های ریختشناختی رودة جوجه های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1395؛47(4 ):579-588. Available from: https://sid.ir/paper/193650/fa

    IEEE: کپی

    مینا اسماعیلی، سیدرضا هاشمی، داریوش داوودی، یوسف جعفری آهنگری، سعید حسنی، و اکرم شبانی، “تأثیر افزودن زئولیت پوشش داده شده با نانو ذرات نقره در جیره بر عملکرد, جمعیت میکروبی آخرین بخش رودة کوچک و ویژگی های ریختشناختی رودة جوجه های گوشتی،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 47، no. 4 ، pp. 579–588، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193650/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button