Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,249
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

661
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استفاده از خیساب مایع ذرت در تغذیه مرطوب جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 351 | صفحه پایان 359

چکیده

 سطوح خیساب مایع ذرت در تغذیه مرطوب جوجه گوشتی بر عملکرد و وزن نسبی اندام های داخلی با استفاده از 300 قطعه جوجه گوشتی در قالب طرح کاملا تصادفی با 6 تیمار, 5 تکرار و 10 قطعه پرنده در هر تکرار بررسی شد. جیره های آزمایشی شامل: 1. شاهد-خشک: جیره پایه بدون آب و خیساب مایع ذرت, 2. شاهد-مرطوب: جیره پایه با آب و بدون خیساب, 3. جیره مرطوب حاوی 10 درصد خیساب ذرت, 4. جیره مرطوب حاوی 20 درصد خیساب ذرت, 5. جیره مرطوب حاوی 30 درصد خیساب ذرت و 6. جیره مرطوب حاوی 40 درصد خیساب ذرت بودند. در کل دوره افزایش وزن بدن, مصرف خوراک و ضریب تبدیل غذایی با استفاده از خیساب مایع ذرت به صورت خطی و درجه دو تغییر کرد (p<0.01) و در سطوح بیش از 10 درصد خیساب مایع ذرت عملکرد کاهش یافت (p<0.05) با افزایش سطح خیساب مایع ذرت در جیره های مرطوب, وزن نسبی جگر, بورس فابریسیوس و سنگدان به طور معناداری کاهش یافت (p<0.01). بر اساس نتایج, استفاده از خیساب مایع ذرت در جیره های مرطوب تا سطح 10 درصد جیره غذایی جوجه های گوشتی توصیه می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یزدانیار، منصور، کریمی ترشیزی، محمدامیر، و شریعتمداری، فرید. (1394). استفاده از خیساب مایع ذرت در تغذیه مرطوب جوجه های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 46(4)، 351-359. SID. https://sid.ir/paper/193694/fa

    Vancouver: کپی

    یزدانیار منصور، کریمی ترشیزی محمدامیر، شریعتمداری فرید. استفاده از خیساب مایع ذرت در تغذیه مرطوب جوجه های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1394؛46(4):351-359. Available from: https://sid.ir/paper/193694/fa

    IEEE: کپی

    منصور یزدانیار، محمدامیر کریمی ترشیزی، و فرید شریعتمداری، “استفاده از خیساب مایع ذرت در تغذیه مرطوب جوجه های گوشتی،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 46، no. 4، pp. 351–359، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193694/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا