مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,122
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

558
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر سطوح مختلف تفاله گوجه فرنگی با و بدون مولتی آنزیم در جیره های بر پایه ذرت - کنجاله سویا بر عملکرد جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 53 | صفحه پایان 63

چکیده

 این تحقیق به منظور بررسی اثرات افزودن مولتی آنزیم در جیره های غذایی جوجه های گوشتی تغذیه شده بر پایه ذرت سویا با سطوح مختلف تفاله گوجه فرنگی (0, 2, 4, 6 و 8 درصد) و در دو سطح مولتی آنزیم (0, 40 گرم در صد کیلوگرم جیره) به روش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با 4 تکرار برای هر تیمار (480 قطعه جوجه گوشتی سویه راس) به مدت 42 روز بر عملکرد و صفات لاشه انجام گردید. نتایج آزمایش نشان داد که در دوره آغازین سرعت رشد در جوجه های تغذیه شده با سطح 6 درصد تفاله گوجه فرنگی نسبت به تیمار شاهد کاهش یافت (P<0.05). در دوره آغازین میزان خوراک مصرفی در سطح 8 درصد و ضریب تبدیل غذایی در سطح 6 درصد تفاله گوجه فرنگی نسبت به تیمار شاهد افزایش یافت (P<0.05) .سطوح مختلف تفاله گوجه فرنگی در دوره رشد بر افزایش وزن, خوراک مصرفی و ضریب تبدیل غذایی اثر معنی داری نداشت و در کل دوره بر افزایش وزن بدن اثر معنی داری نداشت, اما در کل دوره بر خوراک مصرفی و ضریب تبدیل غذایی اثر معنی داری داشت (P<0.05). جیره های حاوی آنزیم در کل دوره بر افزایش وزن (P<0.05) و ضریب تبدیل غذایی اثر معنی داری داشت (P<0.05) .اما بر خوراک مصرفی معنی دار نبود. اثر سطوح مختلف تفاله گوجه فرنگی بر درصد سینه اثر معنی داری نشان داد (P<0.05) و بر درصد لاشه و ران معنی دار نبود. نتایج این تحقیق نشان داد که تیمار های حاوی آنزیم (0, 2, 4, 6 و 8 درصد تفاله گوجه فرنگی) نسبت به تیمار های بدون آنزیم باعث بهبود افزایش وزن و ضریب تبدیل خوراک جوجه های گوشتی می شوند و سطح جایگزینی 4 درصد تفاله با آنزیم در جیره های جوجه گوشتی توصیه می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صفامهر، علیرضا، شمس برهان، محمدبهاالدین، و شهیر، محمدحسین. (1389). بررسی تاثیر سطوح مختلف تفاله گوجه فرنگی با و بدون مولتی آنزیم در جیره های بر پایه ذرت - کنجاله سویا بر عملکرد جوجه های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 41(1)، 53-63. SID. https://sid.ir/paper/193727/fa

    Vancouver: کپی

    صفامهر علیرضا، شمس برهان محمدبهاالدین، شهیر محمدحسین. بررسی تاثیر سطوح مختلف تفاله گوجه فرنگی با و بدون مولتی آنزیم در جیره های بر پایه ذرت - کنجاله سویا بر عملکرد جوجه های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1389؛41(1):53-63. Available from: https://sid.ir/paper/193727/fa

    IEEE: کپی

    علیرضا صفامهر، محمدبهاالدین شمس برهان، و محمدحسین شهیر، “بررسی تاثیر سطوح مختلف تفاله گوجه فرنگی با و بدون مولتی آنزیم در جیره های بر پایه ذرت - کنجاله سویا بر عملکرد جوجه های گوشتی،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 41، no. 1، pp. 53–63، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193727/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button