Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

958
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

289
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ارزش پروتئینی تفاله گوجه فرنگی و تاثیر آن بر گلوکز تری گلیسرید و پروتئین تام سرم خون جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 110 | صفحه پایان 116

چکیده

 این آزمایش به منظور ارزیابی بیولوژیکی کیفیت پروتئین تفاله گوجه فرنگی عمل آوری شده انجام شد. آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی با 5 تیمار شامل تفاله عمل آوری نشده, تفاله عمل آوری شده با اوره, قلیا و آنزیم, جیره حاوی کنجاله سویا با صورت جیره های نیمه خالص بر روی جوجه های گوشتی انجام شد. صفاتی از جمله نسبت راندمان پروتئین, نسبت ویژه پروتئین, راندمان خوراک و افزایش وزن بدن جوجه های گوشتی از سن 7 الی 14 روزگی اندازه گیری شد. تجزیه آماری داده ها نشان داد که بین تیمارهای مختلف از لحاظ نسبت راندمان پروتئین, نسبت ویژه پروتئین, راندمان خوراک و افزایش وزن بدن اختلاف آماری معنی داری وجود دارد (p<0.05). بالاترین عملکرد در مورد صفات مذکور مربوط به کنجاله سویا بوده و در بین تیمارهای حاوی تفاله, بالاترین عملکرد مربوط به تیمار عمل آوری شده با قلیا و پایین ترین آن برای تیمار عمل آوری شده با اوره بود. در بخش دوم آزمایش اثر تیمارهای فوق بر روی برخی فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خون از جمله گلوکز, تری گلیسرید و پروتئین تام مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که میزان گلوکز و تری گلیسرید سرم خون تحت تاثیر جیره های آزمایشی قرار نگرفت. ولی بین جیره های مختلف از لحاظ پروتئین تام سرم تفاوت معنی دار بود (p<0.05). بالاترین و پایین ترین مقدار پروتئین تام به ترتیب برای جیره حاوی کنجاله سویا و تفاله عمل آوری شده با اوره بود.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

جعفری، مسعود، پیرمحمدی، رسول، و عصری رضایی، سیامک. (1387). بررسی ارزش پروتئینی تفاله گوجه فرنگی و تاثیر آن بر گلوکز تری گلیسرید و پروتئین تام سرم خون جوجه های گوشتی. پژوهش و سازندگی، 21(1 (پی آیند 78) در امور دام و آبزیان)، 110-116. SID. https://sid.ir/paper/442404/fa

Vancouver: کپی

جعفری مسعود، پیرمحمدی رسول، عصری رضایی سیامک. بررسی ارزش پروتئینی تفاله گوجه فرنگی و تاثیر آن بر گلوکز تری گلیسرید و پروتئین تام سرم خون جوجه های گوشتی. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1387؛21(1 (پی آیند 78) در امور دام و آبزیان):110-116. Available from: https://sid.ir/paper/442404/fa

IEEE: کپی

مسعود جعفری، رسول پیرمحمدی، و سیامک عصری رضایی، “بررسی ارزش پروتئینی تفاله گوجه فرنگی و تاثیر آن بر گلوکز تری گلیسرید و پروتئین تام سرم خون جوجه های گوشتی،” پژوهش و سازندگی، vol. 21، no. 1 (پی آیند 78) در امور دام و آبزیان، pp. 110–116، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/442404/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا